Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XXIII. kerületi könyvelők képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

XXIII. kerületi könyvelők - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » XXIII. kerületi könyvelők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Csillaghajó

Csillaghajó

Könyvelőirodánk Dunaharasztin található. Munkatársaink több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek, közgazdász, és mérlegképes szakképesítéssel. Folyamatos továbbképzéssel biztosítjuk, hogy a könyvvezetéssel kapcsolatos adó, és számviteli törvények ismeretében naprakészek legyünk. Legfontosabb szolgáltatásaink közé tartozik a vállalkozásbarát, és adókímélő tanácsok nyújtása, amikor Önnek szüksége van rá. Elsődleges célunk, hogy kérdéseire megfelelő, szakszerű, és problémamegoldó válaszokat kapjon. A folyamatos kapcsolattartás megléte esetén ötleteinkkel megerősítjük cége pénzügyi helyzetét.

Alfafaktor

Alfafaktor

Ha már kerestél fel könyvelői honlapokat, akkor biztosan tudod, hogy mi mindent csinál egy könyvelő, ahhoz, hogy a vállalkozásod adminisztrációs teendőit elvégezze. Talán le sem kellene írnom, hogy könyvelünk, egyszeres és kettős könyvviteli rendszerben, bevallásokat készítünk, bért számfejtünk a tulajdonosoknak, alkalmazottaknak, stb. Sablon szöveg, nagy valószínűséggel ezen mindenki átugrik, lehet Te sem jutsz el az olvasásban idáig. Nem baj, úgyis tudod, hogy mindent megcsinálunk... :)

Hírös Kontroll

Hírös Kontroll

Kedves Látogató! A Hírös Kontroll Számviteli Szolgáltató Kft. 2006-ban alakult meg két magánszemély közreműködésével. A tulajdonosok véleménye szerint a mai rohanó, folyamatosan változó gazdasági világban minden gazdálkodást folytató magánszemély, társaság számára szükség van egy megbízható üzleti partnerre, aki segítséget nyújt a pénzügyi útvesztők csapdájában.

Kreatívprojekt

Kreatívprojekt

Cégünk komplett ügyviteli szolgáltatást nyújt egyéni- és társas vállalkozások, nonprofit szervezetek, valamint mezőgazdasági őstermelők részére. Szolgáltatásaink: - Könyvvezetés egyszeres és kettős könyvvitel keretében - Bérszámfejtés, munkaügy - Adóbevallások, különféle beszámolók, valamint statisztikák elkészítése és benyújtása - Adótanácsadás, profitoptimalizálás - Kötelező számviteli szabályzatok elkészítése - Hatóságok előtti képviselet

Tuti menü