Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XX. kerületi könyvelők képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

XX. kerületi könyvelők - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » XX. kerületi könyvelők
Keresés
Találatok száma - 7 db
Adó-Tan

Adó-Tan

Cégünk 2002 óta áll ügyfelei rendelkezésére, Pesterzsébet központjában. Megalakulásunkkor célunk volt egy ügyfélbarát könyvelőirodát létrehozni, mely megnyugtató megoldást nyújt megbízóink részére vállalkozásaik számvitelére. A mai jogszabályok kuszaságában eligazodni szinte lehetetlen feladat egy vezetőnek. Cégünk szakértelmével igyekszik megkönnyíteni ezt. Munkatársaink folyamatos képzésben vesznek részt, biztosítva a naprakész információkat ügyfeleinek. Felelősségbiztosításunk további biztonságot nyújt megbízóinknak a nyugodt munkavégzéshez.

Clarus

Clarus

A jelenlegi üzleti életben a precíz, profi könyvelés nyújt alapot fontos üzleti döntésekben. A piaci verseny következtében a cégeknek folyamatosan lendületben kell maradniuk, ami rengeteg időt és energiát igényel. Ebben segít a Clarus Consilium Kft. oly módon, hogy az ügyfél cégeinek könyvviteli feladatát teljes egészében átvállalja és szakszerű, megbízható szolgáltatást nyújt. Szakembereink több éves tapasztalatának és magas szakmai felkészültségégnek köszönhetően feladatukat megbízhatóan és igényesen végzik.

I.B.R. Hungary

I.B.R. Hungary

Az I.B.R. Hungary könyvelő iroda 2003-ban alakult számviteli tevékenységek ellátására. Munkatársaink a megfelelő felsőfokú szakképesítéssel, regisztrációs számmal rendelkeznek. Többéves könyvviteli, pénzügyi, munkaügyi területen szerzett tapasztalatunkkal, minőségi, megbízható és precíz munkával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Irodánk számítástechnikai rendszere korszerű, a kettős könyveléshez a Clean Soft Kft "precízZ" Integrált Ügyviteli Információs Rendszerét, a bérszámfejtéshez a Nexon Kft "Nexonbér" programját használjuk.

Abanos Iroda

Abanos Iroda

Szolgáltatásaink BT-k, KFT-k, RT-k, egyéni vállalkozók illetve minden fajta gazdálkozó szervezet teljeskörű könyvelése, könyvvizsgálata és ügyintézése igény szerint. Főbb tevékenységeink: - Teljeskörű könyvelés - Bérszámfejtés - Bevallások készítése - Mérleg - Eredménykimutatás - Adótanácsadás - Tanácsadás - Könyvelés,tanácsadás külföldieknek is!!(román,német,orosz)

Perscriptor Könyvelőiroda

Perscriptor Könyvelőiroda

Precíz könyvelésre és bérszámfejtésre alapozott érthető adatszolgáltatás és döntéstámogató adótanácsadás. Célunk a számvitel eszközeivel partnereink üzleti döntéseinek megalapozása. Éves, negyedéves, sőt akár havi riportok a menedzsment és a tulajdonosok részére akár angol nyelven is. Folyamatos tájékoztatás az adórendszer aktuális és várható változásairól.

Kerek Auditor Bt.

Kerek Auditor Bt.

Átfogó szolgáltatást nyújtunk a vállalkozások minden területén, az alapítástól kezdődően, az ezzel kapcsolatos adójogi, adózási és stratégiai kérdésekig az eredményes működés érdekében hazai kis, közepes és nagyvállalatoknak. A Kerek Bt. munkatársai szakmailag megalapozott, egyénileg az Önök igényeihez igazított munkát végeznek.

Torai Apollónia

Torai Apollónia

Regisztrált mérlegképes könyvelő vállal: gazdasági társaságok, nonprofit szervezetek, egyéni vállalkozók részére teljes körű könyvelést, ügyintézést, bérszámfejtést valamint magánszemélyeknek éves adóbevallás készítést több mint10 éves szakmai gyakorlattal. Netes kapcsolattartás lehetséges, nem szükséges az állandó felkeresés. Állandó megbízás esetén felkeressem az otthonában is. Olcsó árak, jelenleg adószakértő iskolát is végzem, gondoskodjon arról, hogy törvényes lehetőségek keretei között ne az államkasszát tömje pénzel, hanem a vállalkozását. Magánszemélyeknek is vannak legális megtakarítás tippjeim, hogy a nehezen megkeresett pénzt ne az állam használja fel, hanem a családja.

Tuti menü