Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XVIII. kerületi könyvelők képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

XVIII. kerületi könyvelők - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » XVIII. kerületi könyvelők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Könyvelését bízza szakemberre!

Könyvelését bízza szakemberre!

Könyvelését bízza szakemberre! Minden vállalkozás számára nagyon fontos a megbízható, precíz és informatív könyvelés valamint a hatékony adminisztráció. Budapesti könyvelő irodánk célja, hogy minőségi és teljes körű könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatást nyújtson mikro-, kis- és középvállalkozások illetve egyéni vállalkozók részére. Könyvelő irodánk erénye, hogy családi vállalkozás: a nagy könyvelőirodákkal ellentétben számunkra ügyfeleink vállalkozása nem csak sorakozó számjegyek halmaza a monitoron! Forduljon felénk bizalommal! http://www.konyvelo-bersz amfejto.hu

Havas Könyvelő Iroda

Havas Könyvelő Iroda

Minőségi könyvelés elérhető áron! Cégünk teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt vállalkozások részére: könyvelés, adóbevallás, mérlegkészítés, munkaügy (bérszámfejtés, TB), APEH és TB ügyintézés, képviselet. Célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatással segítsük ügyfeleinket az üzleti sikereik eléréshez. Kezdő vállalkozásokat is szeretettel várunk.

An-zsu Bt.

An-zsu Bt.

An-zsu Bt. Teljes körű könyvelést, bérszámfejtést vállal budapesti társaságunk. Bizalommal keresse irodánkat. Fő szolgáltatásaink: - Könyvelés, - bérszámfejtés, - bevallások elkészítése.

Grnad Consulting

Grnad Consulting

Tevékenységünket 1998-ban kezdtük, 2000-től betéti társaság, 2003-tól korlátolt felelősségű társaság keretei között végzünk számviteli szolgáltatást, adótervezést, üzletviteli tanácsadást. Jelenleg 150 bel- és külföldi tulajdonosi hátterű mikro-, kis- és középvállalkozást tudhatunk ügyfélkörünkben. Vállaljuk egyszemélyes betéti társaságok könyvelését, de nyújtunk összetett számviteli és back office szolgáltatásokat milliárdos árbevételű, 40-190 dolgozót foglalkoztató cégcsoportok és vállalkozások részére is. Szolgáltatásunkban nagy hangsúlyt fektetünk a tanácsadói feladatok ellátásra és az ügyfelek folyamatos tájékoztatására vállalkozásának aktuális helyzetéről és a gazdasági környezet változásairól. Havi rendszerességgel tájékoztatjuk az általános adózási határidőkről, illetve eseti jelleggel az aktualitásokról. A hírleveleken túl vállaljuk a személyes tanácsadást is.

XVIII. ker. Könyvelés, bérszámfejtés

XVIII. ker. Könyvelés, bérszámfejtés

Minden vállalkozás számára nagyon fontos a megbízható, precíz és informatív könyvelés valamint a hatékony adminisztráció. Budapesti könyvelő irodánk célja, hogy minőségi és teljes körű könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatást nyújtson mikro-, kis- és középvállalkozások illetve egyéni vállalkozók részére. Könyvelő irodánk erénye, hogy családi vállalkozás: a nagy könyvelőirodákkal ellentétben számunkra ügyfeleink vállalkozása nem csak sorakozó számjegyek halmaza a monitoron! Forduljon felénk bizalommal!

Tuti menü