Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XVII. kerületi könyvelők képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

XVII. kerületi könyvelők - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » XVII. kerületi könyvelők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Abacus

Abacus

10 éves regisztrált mérlegképes könyvelői háttérrel és angol szakmai tudással rendelkezünk. Ügyfeleink igényeinek gyors, pontos és minőségi kiszolgálását vállaljuk. Új és már létező cégek könyvelését vállaljuk referenciával, ügyvédi és könyvvizsgálói háttérrel.

Komoróczki András

Komoróczki András

Széles körű számviteli és adózási ismeretekkel vállalom egyéni és társas vállalkozások, nonprofit szervezetek teljeskörű könyvelését. Több éves, kiemelkedő tapasztalattal rendelkezem utazási irodák és nonprofit szervezetek könyvelése terén. Költségkímélő megoldások keresése a hatályos jogszabályok adta kereteken belül. Forduljon hozzám bizalommal és kérjen árajánlatot!

Severus Kft.

Severus Kft.

Cégünk 1995-ben alakult, magánszemélyek tulajdonában áll. Megalakulásunk óta vállalkozások széleskörű palettájával foglalkozunk. Alapelveink közé tartozik a precíz, megbízható munka, melynek elengedhetetlen feltétele az állandó továbbképzés. Biztosítani szeretnénk, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek és naprakész információhoz juthassanak. A szakterületen több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársakat is alkalmazunk.

Optiprofit

Optiprofit

Az Optiprofit Kft. megalapítása előtt több mint 10 évet töltöttem el a bank- és magánszféra számviteli területén, 1998 óta Magyarország egyik vezető, osztrák tulajdonú szállítmányozási cégénél voltam a könyvelés helyettes vezetője.

Tuti menü