Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XV. kerületi könyvelők képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

XV. kerületi könyvelők - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » XV. kerületi könyvelők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Sziporka

Sziporka

A Sziporka 2000 betéti társaság 1993-ben alakult Budapesten. Az eltelt idő során a tulajdonosi struktúrában csekély változás történt, amelynek köszönhetően könyvelő irodánk kiegyensúlyozottan fejlődött. Már a kezdetektől nagy hangsúlyt fektettünk az ügyfeleink folyamatos tájékoztatására és a korrekt, pontos könyvelő munkára. Úgy véljük, az eltelt idő minket igazolt, hiszen ma már a Sziporka 2000 Bt. közel 70 bel- és külföldi mikro-, kis- és középvállalkozást tudhatt az ügyfélkörében.

Gabelin Bt.

Gabelin Bt.

Fontos tudni, hogy a könyvelő felelősséggel végzi munkáját, azaz ha hibázik, jogi úton felelősségre is vonható. A hibás könyvelés okozta kárt, a hatóságok által a vállalkozásra kirótt büntetéseket, meg kell térítenie. Nem tartozik megtéríteni az adóhiányt vagy a késedelmi kamatot. Szolgáltatásunkról számlát adunk, ügyfeleinkkel szerződést kötünk, munkánkért szerződés által rögzített módon anyagi felelősséget vállalunk.

Profundo Bt.

Profundo Bt.

Időben keressünk szakembert A vállalkozások adminisztratív terheinek legnehezebb, leginkább szakmai hozzáértést igénylő része a könyveléshez kapcsolódik, amely már nem a gazdasági társaságok "gazdáira", hanem hivatásos szakemberekre hárul.

Megbízható könyvelés korrekt áron

Megbízható könyvelés korrekt áron

Könyvelő irodánk szolgáltatásai: Könyvelés / egyszeres és kettős könyvviteli rendszerben - non-profit cégek, egyéni vállalkozó, egyéni ügyvédek, Korlátolt Felellősségű Társaságok (Kft.), Betéti társaságok (Bt.), Közkereseti Társaságok (Kkt.), és Részvény Társaságok (Zrt.) integrált könyvelése a -Kapcsolodó analitikus és háttér nyilvántartásokkal (főkönyv, ÁFA). analitikus és részletező nyilvántartások, igény esetén negyedéves analízis és terv/tény összehasonlító elemzés, hatékonyság-vizsgálatok, hogy döntéseihez gyors információkra és tanácsokra is számíthasson. Adóbevallások és jelentések, mérlegek és beszámolók elkészítése és leadása (akár év közben is tájékoztató jelleggel). Szabályzatok készítése (számviteli politika, értékelési, selejtezési, leltározási, önköltség számítási szabályzatok) különös tekintettel a házipénztár kezelési szabályzatra. Bér és munkaügyi feladatok ellátása (bérszámfejtés, járulékbevallások, táppénz-jelentések, munkaviszony-megszűnési papírok, munkáltatói igazolások kiállítása, magánnyugdíjpénztár felé jelentések, SZJA bevallás készítés, munkaügyi nyilvántartás, szabadságok nyilván tartása, tanácsadás). Adóhivatali bejelentések megtétele, adójogi kontrol

Tuti menü