Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XIX. kerületi könyvelők képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

XIX. kerületi könyvelők - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » XIX. kerületi könyvelők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ham-Vass

Ham-Vass

Vassné Hamza Pálma vagyok, regisztrált mérlegképes könyvelő. Cégemet a "Ham-Vass" Kispest Könyvelő és Szolgáltató Iroda Egyéni Céget (cégjegyzékszám: 01-11-004493) azzal a céllal hoztam létre, hogy a versenyszférában szerzett 15 éves tapasztalatomat az iroda szolgáltatásain keresztül hasznosítsam megrendelőim, megbízóim számára. Az irodát választó ügyfelek száma és tevékenységeik sokszínűsége tette szükségessé hogy férjemmel megalapítsuk a "Ham-Vass" ADÓ Számviteli és Szolgáltató Kft-t (cégjegyzékszám:01-09-913337). A könyvelést a DataMagic Kft egyedi fejlesztésű szoftverével végezzük, ám több más rendszer használatában is van tapasztalatunk.

Lehet-Profit

Lehet-Profit

Cégünk 2008 nyarán alakult, fő profiljaként könyvvezetési tevékenységre. Célul tűztük ki, hogy minőségi munkát végezzünk ügyfeleink részére, megfelelő árakon. Fontosnak tartjuk a folyamatos továbbképzést, mivel egy nagyon változó gazdasági környezetben élünk. Cégünk szakemberei regisztrált mérlegképes könyvelők, akik 10 éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek.

Schaffer és társai

Schaffer és társai

Schaffer Könyvvizsgálói, Könyvszakértői és Szolgáltató Kft egyszemélyes magántulajdonú társaság (MKVK: 002367). Több mint 15 éves szakmai múlttal és tapasztalattal, a cég tevékenysége akként került kialakításra, hogy valamennyi gazdasági kérdésre megoldást találjon. Tapasztalt ügyvédek, valamint regisztrált mérlegképes könyvelő - könyvvizsgálói asszisztens segítik munkámat

Zsebkonto

Zsebkonto

Cégünk elsősorban könyvvizsgálattal, szakértői feladatokkal foglalkozik. Cégünk alapításának éve: 1997. Kamarai bejegyzésünk száma: 000353. Felelősségbiztosításunkat a Hungária Biztosító vállalta. 2001. márciusában cégünk felvételt nyert az Állami Privatizációs és Vagyon- kezelő Rt. hozzárendelt vagyonába tartozó társaságok tulajdonosi ellenőrzé- si feladatainak ellátására kialakított szakértői névjegyzékébe.

TAX-LAND INFO Kft.

TAX-LAND INFO Kft.

Vállalkozásunk a XIX. kerületben, ezen belül is Wekerlén található. Vállaljuk cégek teljes körű könyvelését, teljes körű adóbevallások és beszámolók elkészítését, adatbejelentések és adatmódosítások benyújtását a hatóságok felé, ügyfelek képviseletét az ellenőrzések során, szabályzatok elkészítését, induló vállalkozások részére cégalapítási tanácsadást ügyvédi háttérrel, üzletviteli tanácsadás, végelszámolás elkészítését, könyvvizsgálat biztosítását.

Tuti menü