Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XIV. kerületi könyvelők képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

XIV. kerületi könyvelők - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » XIV. kerületi könyvelők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Debra Bt.

Debra Bt.

A Debra Bt. mérlegképes könyvelői végzettséggel, és a kötelező PM regisztrációval rendelkező munkatársakkal áll az Ön rendelkezésére, így törvényi lehetőségünk adott partnereink könyveinek vezetésére, és beszámolójuk összeállítására. A könyvviteli szolgáltatásunk keretében vállaljuk partnereint teljes körű folyamatos -főkönyvi könyvelését, -az ezt alátámasztó analitikus nyilvántartások vezetését, -év végi beszámoló összeállítását. Vállaljuk továbbá eseti megbízás keretében az egyszeres könyvvitelről kettős könyvvitelre való áttérés könyvviteli feladatainak ellátását is. Könyvviteli szolgáltatásaink egyedi díjas szolgáltatások, a díj kialakítása minden esetben leendő partnerünk számviteli teendőinek összetettségétől és bonyolultságától függ.

Matura '96 Bt.

Matura '96 Bt.

Cégünk, a Matura '96 Szolgáltató Betéti Társaság 1996-ban alakult. Először csak irodai szolgáltatást végeztünk, majd 1998-tól bekerült tevékenységi körünkbe a könyvelés, bérszámfejtés, munkaügyi ügyintézés gazdasági társaságok, egyéni vállalkozások, non-profit szervezetek: egyesületek, alapítványok, lakásszövetkezetek részére. Ahhoz, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek, 2007-től tovább bővítettük profilunkat, az adótanácsadói tevékenységgel.

Tozso

Tozso

Cégünk 1994-ben alakult és a mai napi változatlan családi tulajdonosi háttérrel dolgozunk. Tevékenységi körünk: igazságügyi könyvszakértő tevékenység, biztosítási és magánnyomozás, pénzügyi és gazdasági átvilágítás, könyvvizsgálat, számviteli szolgáltatás, érdekérvényesítés, lobbi tevékenység. Tapasztalataink szerint a biztosítási események megnyugtató lezárásához egyre összetettebb módszerekre és ismeretekre van szükség. A személyi sérüléssel és mind nagyobb anyagi kárral járó közlekedési baleseteknek, lízing ügyleteknek, betörésből eredően benyújtott kárigényeknek (általában komoly) jövedelmi, (gazdasági), pénzügyi, könyvelési vonatkozása is van. Fentiek miatt az érdekérvényesítéshez az események komplexebb vizsgálata ma már elengedhetetlen.

Finance Guidance könyvelő iroda

Finance Guidance könyvelő iroda

A Finance Guidance könyvelő iroda minőségi és komplex szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás területén. Ha naprakész információkkal szeretne rendelkezni cége pénzügyi helyzetéről, ha teljes körű és részletes tájékoztatást szeretne kapni az adójogszabályokkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

1x1 Könyvelőiroda

1x1 Könyvelőiroda

Itt a könyvelőváltás ideje! Nincs több bosszantó félreértés Ön és a könyvelője között, nem lesz több idegesítő bírság, amit Önnek kell megfizetnie. Az Ön cége sem egy a százból, a problémái egyediek, és abszolút nem tartoznak másra. A könyvelőváltó konzultáció során teljes titoktartást vállalok minden ott elhangzó információra, melyet természetesen írásba is adok Önnek már a konzultáció kezdetén.

Tuti menü