Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XIII. kerületi könyvelők képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

XIII. kerületi könyvelők - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » XIII. kerületi könyvelők
Keresés
Találatok száma - 6 db
Colling

Colling

A Colling Kft. 1992 óta működik sikeresen Magyarországon pénzügyi-számviteli és HR-szolgáltatások nyújtása és rendszerek létesítése területén. Dinamikus növekedésünk folyamán bebizonyosodott, hogy a szolgáltatáskihelyezésben van a legnagyobb potenciál a költségcsökkentést és hatékonyabb működést megcélzó vállalatok számára. A cég folyamatos növekedése miatt 1997-ben korlátolt felelősségű társasággá alakult át, 2000-ben pedig ISO 9001: 2000-es minőségbiztosítási rendszert építettünk ki a számviteli és bérszámfejtési szolgáltatásokra, melyet 2001 februárjában az SGS Yaersly International tanúsított.

Konnekt

Konnekt

Társaságunk 8 éve működik a számviteli és gazdasági szolgáltatás profilban. Könyvvizsgálattal, könyvvezetéssel, adótanácsadással állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Munkatársaink több diplomával ill. felsőfokú képesítéssel, megfelelő szakmai gyakorlattal rendelkeznek, cégünk a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagja.

Asrta Conto

Asrta Conto

Szolgáltatásaink röviden - Adótanácsadás - Adótanácsadás - Adóminimalizálás - Felkészítés APEH ellenőrzésre - Könyvelés - Számviteli szabályzatok elkészítése - Teljeskörű könyvelés - Bérszámfejtás - Folyamatos ügyféltájékoztatási rendszer Online - Pályázatok pénzügyi ellenőrzése

Multibooking

Multibooking

Irodánk küldetése, hogy magas színvonalú szolgáltatással segítse ügyfelei sikereinek előmozdítását az üzleti élet minden területén. Ehhez nyújtunk kvalifikált munkatársaink segítségével hathatós támogatást. Munkatársaink a Pénzügyminisztérium regisztráció-jával rendelkeznek.

Relifco Kft.

Relifco Kft.

Cégünk mikro-, kis-, és középvállalkozások részére minden részletre kiterjedő, komplex számviteli szolgáltatást nyújt. E tevékenység magában foglalja a havi rendszeres egyszeres vagy kettős könyvelést, a bérszámfejtést, az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását.

Könyvelés, könyvelő Budapesten

Könyvelés, könyvelő Budapesten

Átfogó ügyviteli szolgáltatás, könyvelés, könyvelő Budapesten. Rendszeres havi jelentések a cég pillanatnyi pénzügyi helyzetéről, tájékoztatás a törvényváltozásokról. Angol és német nyelven is állunk rendelkezésükre, idegen nyelvű jelentéseket is végzünk. Ha mindent tudni akar vállalkozásáról, kérje ajánlatunkat

Tuti menü