Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
VII. kerületi könyvelők képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

VII. kerületi könyvelők - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » VII. kerületi könyvelők
Keresés
Találatok száma - 8 db
Könyvelésnet Kft.

Könyvelésnet Kft.

A vállalkozások könyvelése - gazdasági tevékenységük tükre. Irodánk mikro-, kis-, és közép vállalkozások teljes körű kiszolgálását végzi, az alapítástól a zárásig. Ügyfeleinknek csupán annyi dolguk van, hogy havonta egyszer beadják a bizonylataikat, a többit már mi intézzük. A cég gazdálkodásáról rendszeres visszajelzést adunk, ügyfeleink munkáját, gazdasági döntéseit, rendszeres konzultációkkal támogatjuk. Kívánság szerinti elemzéseket, tetszés szerinti üzleti jelentéseket, prognózisokat készítünk. Munkánkért anyagi felelősséget vállalunk, melyre könyvelői felelősség biztosítással rendelkezünk a Generali-Providencia Biztosító Zrt.-nél.

Pordi Könyvelő Iroda

Pordi Könyvelő Iroda

Pordi Könyvelőiroda A Pordi Könyvelő Iroda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyfélkörét alapvetően a főváros és környékének (budapesti agglomeráció, Pest megye) kis- és középvállalkozásai teszik ki, ennek megfelelően került kialakításra az iroda üzleti profilja, tevékenységi köre.

Sever Mérleg Bt.

Sever Mérleg Bt.

Cégünk 1995 májusában alakult családi vállalkozásként. Az alapító tagok - Severné Farkas Mária üzemgazdász, mérlegképes könyvelő és Sever László közgazdász, adószakértő - több, mint húsz éve a számviteli szakmában dolgoznak. Alkalmazottaink - kivétel nélkül - sokéves szakmai tapasztalattal és megfelelő szakmai végzettséggel rendelkeznek.

OkTax Kft.

OkTax Kft.

Célunk, hogy üzleti ajánlatainkkal olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, melyek teljes körűen kiszolgálják az Ön igényeit, beleértve a tanácsadást és a konzultációt is. Minőségre épülő, hosszú távú és kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokra törekszünk. Rendelkezünk azokkal a képesítésekkel, jogosultságokkal, technikai feltételekkel és szakmai tapasztalatokkal, melyek szolgáltatásaink minőségének zálogai. Állíthatjuk - ha minket választanak - egyúttal a minőséget is választják - jól megfizethető áron! Minderről győződjön meg Ön is, építsük együtt vállalkozását! Ön nyugodtan koncentrálhat az üzletre, a többit mi intézzük.

Justicia 93 Kft.

Justicia 93 Kft.

Vállalkozó szerződésünk keretében vállaljuk a számviteli törvény hatálya alá tartozó vállalkozások könyvelését, beszámolóinak és adóbevallásainak elkészítését. Elsősorban saját rendszerünkön és telephelyünkön dolgozunk eredeti bizonylatokból, de igény szerint a helyszínen való könyvelést is megoldható akár az Ön saját könyvelési rendszerével is.

Interport Kft.

Interport Kft.

Tanácsadással szolgálunk a gazdasági, könyvviteli területen, segítünk cégét a legmegfelelőbb információkkal ellátni ahhoz, hogy ne csak az alapítás a későbbi ügymenete is zökkenőmentes legyen. cégalapítás, cégmódosítás menete és székhelyszolgáltatás. Tevékenységünk rendszeres könyvelést, bérszámfejtést, elektronikus adatszolgáltatást, törvény szerinti beszámoló elkészítését, [mérleg leadása, elektronikus könyvelés, elektronikus beszámolók készítése stb..] a felmerült kérdések esetében a napi kapcsolattartást is tartalmazza.

AN-KA Szolgáltató Bt.

AN-KA Szolgáltató Bt.

Könyvelés, Adótanácsadás, Bérszámfejtés, Adóbevallás, TB- Ügyintézés Fő feladatunknak tartjuk a vállalkozások eredményes működésének segítését, hisz ez mindkét fél érdeke! Tevékenységünk nem csupán egyszeri alkalomra szól, hanem hosszútávú, tartós együttműködésen alapszik. Vállalkozásunk célja, hogy leendő ügyfeleink teljes körű számviteli szolgáltatásban részesüljenek és igényeiknek megfelelő hátteret nyújtsunk a rendszeres tájékoztatással az esetleges törvényi és jogszabályi változásokról, személyes megbeszélés útján. Minden cégvezetőnek és vállalkozónak tisztában kell lennie a vagyoni és pénzügyi helyzetével, amihez mi segítséget nyújtunk. Induló vállalkozásoknak Cégalapítás előtt keressen fel bennünket ha ideje engedi! Segítünk eligazodni a társasági forma kiválasztásánál. Fontos, hogy jó társasági szerződése legyen, ami a jövőre nézve behatárolja a vállalkozások adó- és járulék fizetési terheit. A tanácsadási díját levonjuk az első havi Könyvelési díjából. Könyvelés, Könyvelés és Adótanácsadás, Könyvelés Kisvállalkozóknak, Mérlegképes Könyvelő Könyvelési feladatainak megoldása során nemcsak precíz és felelősségteljes munkára, hanem modern informatikai háttérre, döntéseihez gyors információkra és tanácsokra is számíthat.

Akire Pánzügyi Tanácsadó Kft.

Akire Pánzügyi Tanácsadó Kft.

Az online könyvelés lényege, hogy minden munkafolyamat, adatcsere elektronikus, zárt rendszerben történik, legyen szó a könyvelési alapbizonylatokról, számlázásról, könyvelési listákról, befizetendő adók listájáról, stb. Az ügyfelek e-mail-en is feltehetik kérdéseiket, amelyekre a lehető leggyorsabban reagálunk. A rendszerhez szükséges számviteli szoftvereket mi biztosítjuk, ez a szolgáltatás része, így ügyfeleinknek nincsenek ilyen típusú beruházási költségeik. Az online könyvelés pontosabbá, kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a számviteli munkát.

Tuti menü