Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
VI. kerületi könyvelők képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

VI. kerületi könyvelők - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » VI. kerületi könyvelők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Global Profit

Global Profit

Társaságunk, a Globalprofit könyvelő és adótanácsadó Kft. 1999 óta végzi széleskörű tevékenységét, folyamatosan bővülő elégedett ügyfélkörrel, a pénzügy és a számvitel területén. Magas szakmai színvonalon vállaljuk kis- és középvállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, társadalombiztosítási ügyintézését, valamint adótanácsadást, cégalapítást, illetve cégképviseletet.

PC Könyvelő Kft.

PC Könyvelő Kft.

Tisztelt érdeklődő! Könyvelő irodai szolgáltatásaink keretein belül vállaljuk cégek, vállalkozások könyvelését, számviteli ügyintézését. Adótanácsadás szolgáltatásunk keretein belül javaslatot teszünk vállalkozások hatékony és költségtakarékos üzemeltetésére. Elismert partnercégünk révén,- East-Audit Rt -, magas szintű, gördülékeny könyvvizsgálói tevékenységet is tudunk ügyfeleink számára biztosítani. Precíz és megbízható társulatunkkal nagy hangsúlyt fordítunk ügyfeleink maximális kiszolgálására, melynek alapja a kölcsönös bizalom. Eszközei a folyamatos kapcsolattartás és tájékoztatás, határidők betartása és ügyfelünk számára is könnyen értelmezhető, áttekinthető kimutatások készítése és rugalmas szolgáltatási lehetőségek. Szolgáltatásainkkal magas színvonalon, folyamatos képzettséggel, naprakész információkkal állunk partnereink rendelkezésére.

Zéró Könyvviteli Kft.

Zéró Könyvviteli Kft.

Cégünket 1999-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy vállalkozások teljes körü könyvelése területén pontos, megbízható munkával, nagyfokú rugalmassággal és korrekt, versenyképes díjszabással álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Munkánk garanciája a kis és középvállalatok könyvelése terén szerzett több, mint 10 éves tapasztalatunk. Dolgozóink folyamatos továbbképzésére kiemelt hangsúlyt fektetünk. Szakmai konzultáció szüksége esetén kiforrott kapcsolat- rendszerrel rendelkezünk könyvvizsgálókkal ill. más könyvel˜irodákkal.

Softholding

Softholding

F˜könyvi könyvelés, adózási és számlavezetés - bizonylatok könyvelése - a szállító, a vev˜ és az Áfa nyilvántartás vezetése - évközi és év végi adók kiszámítása, bevallása, nyilvántartása Év végi zárás, egyeztetések elkészítése. F˜könyvi kivonat és mérleg összeállítása. A szükséges mellékletek kidolgozása. Igény esetén egyéb küls˜ számviteli-pénzügyi adatszolgáltatások elkészítése. A Megbízó számviteli politikájának és számlarendjének kidolgozása, változások esetén történ˜ karbantartása, módosítása. Bér és tb. számfejtések, feladások, bevallások elkészítése, a kapcsolódó nyilvántartások vezetése. A Megbízó évközi és év végi adatszolgáltatási kötelezettségének teljesítése:

Tuti menü