Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
V. kerületi könyvelők képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

V. kerületi könyvelők - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » V. kerületi könyvelők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Tönkő-audit Kft.

Tönkő-audit Kft.

A "Tönkő-audit" Könyvszakértő Kft. 1999-ben alakult, tulajdonosai belföldi magánszemélyek, többségi tulajdonosa és egyben a cég ügyvezetője Nagy Márta Mária okleveles könyvvizsgáló, adószakértő, akitől a társaság létrehozásának ötlete származik. Számviteli szakemberként már több mint húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezett 1999-ben. Mielőtt saját vállalkozás alapításába kezdett volna főkönyvelőként, később gazdasági vezetőként dolgozott különböző állami- és magánvállalatoknál. Kezdetben a "tönkő-audit" Kft. kizárólag könyvvizsgálati munkák végzésével foglalkozott, majd később került sor könyvelési és adóügyi szolgáltatások bevezetésére. Ennek oka, hogy az ügyvezető a megelőző években végzett könyvelési munkákat az 1990-ben megalakult Acantus Kft. tevékenységén belül végezte, így természetesen a "Tönkő-audit" Kft. megalakulásakor örökölte a korábban létrehozott Acantus Kft. ügyfélkörét.

Benefit Consulting Kft.

Benefit Consulting Kft.

Vállalkozásunk, a Benefit Consulting Kft. 10 főt foglalkoztató könyvviteli szolgáltatásra, bérszámfejtésre, pénzügyi tanácsadásra, adótanácsadásra valamint teljes körˆ adminisztrációs feladatok ellátására szakosodott társaság. Szakmai elhivatottságunk, rátermettségünk, precíz munkavégzésünk megalapozták, hogy - az ügyfélkör folyamatos bővülése mellett - valamennyi partnerünk maximális elégedettséggel tekint vissza az elmúlt évek együttmˆködésére.

Primusz Kft.

Primusz Kft.

Cégünk 1996 januárjában alakult, 4 magánszemély részvételével. Az alapításkor az a fő irányelv vezetett minket, hogy az akkor - és sajnos most is - bonyolult számviteli helyzetben segítséget tudjunk nyújtani partnereinknek. Cégünk indulása óta ugyanazon megbízható, jól átlátható ügyviteli rendszert használja .

Debit & Credit Kft.

Debit & Credit Kft.

DEBIT &CREDIT Pénzügyi és Gazdasági Tanácsadó Kft. Cégünk gazdasági társaságok könyvelésével és a kapcsolódó adó- és tb tanácsadással foglalkozik. Saját fejlesztésű szoftverünkkel dolgozunk és azt kedvező áron bérbe is adjuk.

Könyvelés felsőfokon | Laurus Kft. több mint könyvelés

Könyvelés felsőfokon | Laurus Kft. több mint könyvelés

A könyvelés szolgáltatásunk egy átlagos könyvelő cég szolgáltatásától jelentősen eltér, mivel munkatársaink között minden könyveléshez kapcsolódó terület szakértője megtalálható (mérlegképes könyvelő, bérszámfejtő, TB szakértő, cégjogász, okleveles adószakértő, ingatlanszakértő). Önnek nem kell több helyre mennie, nálunk a könyveléssel együtt komplex szolgáltatásban részesülhet. Fontos számunkra, hogy a megállapodott díjért hibátlan könyvelés és kifogástalan kapcsolódó szolgáltatásokat kapjon cserébe. A könyvelés feladatok megoldása során precíz, felelősségteljes munkára, gyors és pontos információszolgáltatásra számíthat. A könyvelés díjának kialakításánál fontos szempont a vállalkozási forma, a bizonylatok mennyisége, a könyvelés tételek száma, bonyolultsága, az alkalmazottak létszáma, a bevallások típusa és gyakorisága és az egyéb igények (például adószakértés). Könyvelés díjainkról a ?Díjaink?menüpont alatt tájékozódhat. A könyvelés díja minden esetben egyedileg, a pontos igények egyeztetését követően kerül kialakításra, a feltüntetett díjak csupán tájékoztató jellegűek.

Tuti menü