Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatás, képzés képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

Oktatás, képzés - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » Oktatás, képzés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Pallas 70

Pallas 70

Oktatási Központunk alapvető célkitűzése, hogy az elméleti tudás és az OKJ-s bizonyítvány mellé gyakorlati ismereteket is adjon. Ezért indítjuk el tanirodai programunkat, amelynek keretében lehetőséget biztosítunk hallgatóinknak (nem hozzánk járó vagy nem nálunk végzetteknek is), hogy elméleti tudásukhoz tanirodai körülmények között szerezzenek gyakorlatot. A tanirodai gyakorlat tananyagának összeállításánál fő szempontunk volt, hogy egy adott munkakörhöz tartozó összes feladat munkahelyi körülmények között kerüljön feldolgozásra. Ez a számviteli és a társadalombiztosítási szakmáknál azt jelenti, hogy egy cég egy évének a működése kerül valós bizonylatok (számlák, bank kivonatok, eszközkartonok, bérszámfejtési dokumentumok stb.) alapján feldolgozásra.

Hessyn Kft.

Hessyn Kft.

Társaságunk 1997-ben Robit 2000 Számítástechnikai Kft. néven alakult, melyet 2001-től Robit 2000 Informatikai és Oktatási Kft. névre változtattunk. A névváltozást indokolta, hogy cégünk mind a szoftverfejlesztés mind az oktatás területén szolgáltatásait bővítette, fejlesztette. 2002-től bevezettük a Hessyn® márkanevet. A márkanév bevezetésének és cégünk marketingpolitikájának eredményeképpen 2005-re Partnereink egyre inkább Hessyn néven ismertek minket, ezért 2005. augusztustól cégünk neve Hessyn Informatikai és Oktatási Kft-re változott.

Nemes Könyvelőiskola

Nemes Könyvelőiskola

Önnek, mint cégtulajdonosnak talán egyik legnehezebb feladata, hogy cége mellé egy olyan pénzügyi, számviteli szakembert keressen, akivel közösen megbeszélheti a felmerülő problémákat, azokra megbízható választ, tanácsot kaphat. Munkáját pontosan, felelősséggel, partnerei érdekeinek maximális figyelembevételével végzi. Amennyiben ismeretségi körében nincs ilyen, akkor nem könnyű a választás. A piacon rengeteg hirdetővel találkozhat. Mi mennyit ér? Hol vannak a határok? Mi a garancia a megbízás hibátlan teljesítésére? Kiben lehet megbízni? Olyan kérdések ezek, amelyek megválaszolására esetleg csak évek múltán lesz lehetősége. A választás elősegítéséhez kívánunk segítséget nyújtani a Weboldalunkon található információkkal. Reméljük, hogy célkitűzéseink, megbízhatóságunk és szolgáltatásaink színvonala ismeretében talán hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Penta Unio

Penta Unio

A mérlegképes könyvelő szakképesítést megszerző hallgató képes egyéni vállalkozóként, gazdálkodó szerv alkalmazottjaként, tagjaként vagy a számviteli szolgáltatást nyújtó gazdasági társaság munkatársaként, tagjaként a 2000. évi C. törvényben meghatározott számviteli szolgáltatás körébe tartozó feladatok elvégzésére, ezen feladatok végzésének irányítására és vezetésére, továbbá a beszámoló elkészítésére.

Számalk Zrt.

Számalk Zrt.

A Számalk Oktatási és Informatikai Zrt. Közép-Európa egyik legnagyobb magán-oktatási intézménye. Tevékenysége az általános iskolai képzéstől a felsőoktatáson keresztül a felnőttoktatásig terjed. Cégünk jellemzői: - Alacsony tandíjak Mérethatékonyságunknak köszönhetően adminisztrációs és egyéb általános költségeinket alacsonyan tudjuk tartani, ezért tanfolyamaink árai országos összehasonlításban is a legkedvezőbbek közé tartoznak. Bátran ajánljuk, hogy vesse össze fizetési konstrukcióinkat más cégek árajánlataival! -Kedvezmények Több féle kedvezményt kínálunk, melyekről a kedvezmények menüpont alatt tájékozódhat. -Részletfizetés Tanfol yamainkra többféle részletfizetési konstrukciót dolgoztunk ki, melyeket a képzések leírásánál talál. - Rugalmasság Minden olyan helyen ahol 12-15 jelentkező egy adott tanfolyamra összejön, kihelyezett képzést szervezünk. Igény esetén bizonyos tanfolyami modulokból külön vizsgafelkészítőt tartunk, melyen külsős jelentkezők is részt vehetnek. - Szakképzési hozzájárulás befogadása Cégünk a szakképzési hozzájárulás befogadásához minden feltétellel rendelkezik. Több információt a CÉGEKNEK menüpont alatt olvashat. - Oktatói gárda Különös figyelmet fordítunk tanáraink kiválasztására. Oktatóinkat több lépcsős kiválasztási eljárás után -melynek része a próbatanítás is- alkalmazzuk.

Tuti menü