Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvelő programok képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

Könyvelő programok - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » Könyvelő programok
Keresés
Találatok száma - 10 db
Könyvelői szoftver csomag

Könyvelői szoftver csomag

A UNITsoftware Kft. szoftverfejlesztési és komplett megoldásaival sok ezer elégedett felhasználóval vívta ki szakmai elismertségét. Ügyviteli szoftver megoldásainkat, termékskálánkat úgy alakítottuk ki, hogy az kis-, közép- és nagyvállalatok részére a különböző elvárásoknak megfelelően adaptálhatóak és elérhetőek legyenek. Ügyfeleinknek testre szabott rendszereket kínálunk, ügyviteli termékcsaládunkat a vállalatok sajátosságainak megfelelően illesztjük, valamint egyedi rendszereket tervezünk és fejlesztünk.

Kulcs-Soft

Kulcs-Soft

A Kulcs-Soft Ügyfelei sikeres cégek, mert könyvelésük megbízható, gyors és pontos. Nem véletlen, hogy sok Ügyfelünk szinte egyidős velünk és az elmúlt 20 évben könyvelő programunkra támaszkodva érték el egyre nagyobb sikereiket. Ez idő alatt könyvelő programunk folyamatosan fejlődött és egyre többet és többet nyújt Ügyfeleinknek.

QualitySoft

QualitySoft

Már 10 cég DEMO programját letöltötte a Net-ről de még mindig nem biztos benne, hogy végül olyan programot fog kapni, ami könnyen kezelhető, és a ma elérhető legtöbb időt spórolja meg? QualitySoft Diamond Integrált Számviteli Rendszer Vásároljon tőlünk szabadidőt, és növelje cége hatékonyságát! Kettős könyvelő program - Bér program - Tárgyi eszköz program - Számlázó program - Házipénztár - Naplófőkönyv Integrált rendszerek az ügyvitel minden területére.

Armada II.

Armada II.

Jellemző információk: - Rendszerben és külön-külön is működő modulok. - Korlátlan számú cég és tétel kedvező áron. - Folyamatos kezelési tanácsadás. - Egységes kezelői felület. - Gyors bevezetés és könnyű használat. - Gyakorlatias számviteli megoldások. - Tételek könnyű visszakeresése. - Felhasználói jogosultságok. - Elektronikus kézikönyv.

RLB 60

RLB 60

Az RLB Kettős Könyvvitel egy egyszerűen kezelhető, sok funkcióval felvértezett kettős könyvelő program. A szokásos könyvelői funkciókon kívül nyilvántartja a tárgyi eszközöket, megoldja a havibéres típusú bérszámfejtési feladatokat, valamint kezeli a házipénztárt, a pénztárbizonylatoktól kezdve a pénztárjelentések nyomtatásáig. Hálózatos is használható, azonban ebben az esetben egyszerre egy könyvelésben csak egy felhasználó dolgozhat. Összetett funkciót tekintve nagyon kedvező áron érhető el, ráadásul a korlátlan céget kezelő változat is csak alig kerül többe, mint az 1 céges változat. Nem csak megvásárlása, hanem fenntartása is kedvező.

Unit software

Unit software

Takarítson meg időt és pénzt egy csapásra! Költségcsökkentő könyvelői csomagunkkal a gazdaság általános állapotából adódó problémákra kerestünk megoldást, miszerint a könyvelőirodák ügyfelei egyre több munkát adnak, de ezért egyre kevesebbet hajlandóak fizetni és persze közben minden egyre többe kerül.

Process

Process

Sok funkcióval ellátott, de könnyen megtanulható és kezelhető könyvelőprogram. Szállító-vevő analitikával, folyószámla és devizakönyvelési alrendszerrel rendelkezik. A másodlagos költség-könyvelés mellett előállítja a mérleget, eredménykimutatást és az év végi statisztikákat is. A törzskezelési és gyors adatbeviteli funkciókon kivül 11 különféle kartonrendszert és 24 különböző kimutatást, egyeztetést tartalmaz teljes szervízprogram háttérrel és széleskörű beállítási lehetőségekkel. A tárgyi eszköz és számlázó programokkal integráltan működik. Automatizált nyitás-zárás, háromféle adatbeviteli és beépített export-import funkciók segítik a felhasználót. Korlátlan számú cég könyvelésére képes.

Cobra

Cobra

A Cobra Computer Kft "gyári" szoftvereken kívül (Windows, Office stb.)saját fejlesztésű, és megcélzott piaci területén saját programjait kiegészítő, a piaci szegmens teljesen lefedő felhasználói programokat forgalmaz. Ezen a területen 20 éves fejlesztői és üzemeltetési gyakorlatunk a biztositéka annak, hogy partnereink számára ezek a szoftverek tényleges segítséget nyújtsanak mindennapi munkájukban.

SoftBalance könyvelő program

SoftBalance könyvelő program

A SoftBalance egy integrált kettős könyvelő szoftver beépített házipénztárral, tárgyi eszköz kezeléssel, banki utalási lehetőséggel, fejlesztői szolgáltatással és ingyenes szaktanácsadással. A kettős könyvelő program egy környezetben biztosítja 1 vagy több cég 1 vagy több évének egyidejű könyvelését, a cégek házipénztárainak, tárgyi eszköz nyilvántartásainak kezelését, illetve a rögzített, könyvelt adatok megtekintését. Keressen meg bennünket, ha Ön nem elégszik meg a piaci kínálat általában 10-15 évvel ezelőtti korszerűtlen könyvelő program fejlesztéseivel! Mi a magas szoftverminőséget, átgondolt megoldásokat, könnyű kezelést - és a továbbiakban a rendszerfelügyeletet, fejlesztéseket - korrekt áron kínáljuk. Kérjen cégére specifikált árajánlatot oldalunkon, nézze meg ingyenes bemutató videónkat, vagy töltse le a könyvelő program demo verzióját, hogy kipróbálhassa!

Hirdetés
Számlázási program a könyvelő álma

Számlázási program a könyvelő álma

Vállalkozók, figyelem! Mostantól az elektronikus számlázás még egyszerűbb lehet. Próbáld ki a letisztult felületű, egyszerűen használható invoice számlázót és lépj magasabb fokozatra! A mobil számlázásra is alkalmas e-számla program használata havi 500 számláig ingyenes, így kockázat nélkül próbálhatod ki, milyen érzés az elektronikus számlázó programok legújabb generációjával dolgozni. A Billingo számára a deviza számla kiállítása sem okoz gondot. Ne tölts feleslegesen értékes órákat papír alapú számlázással: válaszd az online számlázó program nyújtotta profizmust!

Tuti menü