Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti Könyvelők linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kerek - Számlázási [6. oldal]
részletek »

Budapesti Könyvelők képes leírás: Kerek - Számlázási [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 102 db
Kerek Auditor Bt.

Kerek Auditor Bt.

Átfogó szolgáltatást nyújtunk a vállalkozások minden területén, az alapítástól kezdődően, az ezzel kapcsolatos adójogi, adózási és stratégiai kérdésekig az eredményes működés érdekében hazai kis, közepes és nagyvállalatoknak. A Kerek Bt. munkatársai szakmailag megalapozott, egyénileg az Önök igényeihez igazított munkát végeznek.

Akire Pánzügyi Tanácsadó Kft.

Akire Pánzügyi Tanácsadó Kft.

Az online könyvelés lényege, hogy minden munkafolyamat, adatcsere elektronikus, zárt rendszerben történik, legyen szó a könyvelési alapbizonylatokról, számlázásról, könyvelési listákról, befizetendő adók listájáról, stb. Az ügyfelek e-mail-en is feltehetik kérdéseiket, amelyekre a lehető leggyorsabban reagálunk. A rendszerhez szükséges számviteli szoftvereket mi biztosítjuk, ez a szolgáltatás része, így ügyfeleinknek nincsenek ilyen típusú beruházási költségeik. Az online könyvelés pontosabbá, kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a számviteli munkát.

Finance Guidance könyvelő iroda

Finance Guidance könyvelő iroda

A Finance Guidance könyvelő iroda minőségi és komplex szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás területén. Ha naprakész információkkal szeretne rendelkezni cége pénzügyi helyzetéről, ha teljes körű és részletes tájékoztatást szeretne kapni az adójogszabályokkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

TAX-LAND INFO Kft.

TAX-LAND INFO Kft.

Vállalkozásunk a XIX. kerületben, ezen belül is Wekerlén található. Vállaljuk cégek teljes körű könyvelését, teljes körű adóbevallások és beszámolók elkészítését, adatbejelentések és adatmódosítások benyújtását a hatóságok felé, ügyfelek képviseletét az ellenőrzések során, szabályzatok elkészítését, induló vállalkozások részére cégalapítási tanácsadást ügyvédi háttérrel, üzletviteli tanácsadás, végelszámolás elkészítését, könyvvizsgálat biztosítását.

XVIII. ker. Könyvelés, bérszámfejtés

XVIII. ker. Könyvelés, bérszámfejtés

Minden vállalkozás számára nagyon fontos a megbízható, precíz és informatív könyvelés valamint a hatékony adminisztráció. Budapesti könyvelő irodánk célja, hogy minőségi és teljes körű könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatást nyújtson mikro-, kis- és középvállalkozások illetve egyéni vállalkozók részére. Könyvelő irodánk erénye, hogy családi vállalkozás: a nagy könyvelőirodákkal ellentétben számunkra ügyfeleink vállalkozása nem csak sorakozó számjegyek halmaza a monitoron! Forduljon felénk bizalommal!

Honlap készítés, webfejlesztés

Honlap készítés, webfejlesztés

A Havasweb Kft. célja, hogy olyan internetes megjelenést biztosítson, ami jövedelmező befektetésnek fog bizonyulni több év távlatából is. A XXI. század egyik elengedhetetlen kelléke egy jól tervezett honlap és a hozzá tartozó web marketing. Komplex átfogó szolgáltatásainknak köszönhetően a tervezés fázisától kezdve már tudatosan építjük fel a honlapokat figyelembe véve a biztonsági előírásokat, programozási szabványokat, keresőoptimalizálási elvárásokat. http://www.havasweb.hu

Könyvelés, könyvelő Budapesten

Könyvelés, könyvelő Budapesten

Átfogó ügyviteli szolgáltatás, könyvelés, könyvelő Budapesten. Rendszeres havi jelentések a cég pillanatnyi pénzügyi helyzetéről, tájékoztatás a törvényváltozásokról. Angol és német nyelven is állunk rendelkezésükre, idegen nyelvű jelentéseket is végzünk. Ha mindent tudni akar vállalkozásáról, kérje ajánlatunkat

1x1 Könyvelőiroda

1x1 Könyvelőiroda

Itt a könyvelőváltás ideje! Nincs több bosszantó félreértés Ön és a könyvelője között, nem lesz több idegesítő bírság, amit Önnek kell megfizetnie. Az Ön cége sem egy a százból, a problémái egyediek, és abszolút nem tartoznak másra. A könyvelőváltó konzultáció során teljes titoktartást vállalok minden ott elhangzó információra, melyet természetesen írásba is adok Önnek már a konzultáció kezdetén.

Könyvelés felsőfokon | Laurus Kft. több mint könyvelés

Könyvelés felsőfokon | Laurus Kft. több mint könyvelés

A könyvelés szolgáltatásunk egy átlagos könyvelő cég szolgáltatásától jelentősen eltér, mivel munkatársaink között minden könyveléshez kapcsolódó terület szakértője megtalálható (mérlegképes könyvelő, bérszámfejtő, TB szakértő, cégjogász, okleveles adószakértő, ingatlanszakértő). Önnek nem kell több helyre mennie, nálunk a könyveléssel együtt komplex szolgáltatásban részesülhet. Fontos számunkra, hogy a megállapodott díjért hibátlan könyvelés és kifogástalan kapcsolódó szolgáltatásokat kapjon cserébe. A könyvelés feladatok megoldása során precíz, felelősségteljes munkára, gyors és pontos információszolgáltatásra számíthat. A könyvelés díjának kialakításánál fontos szempont a vállalkozási forma, a bizonylatok mennyisége, a könyvelés tételek száma, bonyolultsága, az alkalmazottak létszáma, a bevallások típusa és gyakorisága és az egyéb igények (például adószakértés). Könyvelés díjainkról a ?Díjaink?menüpont alatt tájékozódhat. A könyvelés díja minden esetben egyedileg, a pontos igények egyeztetését követően kerül kialakításra, a feltüntetett díjak csupán tájékoztató jellegűek.

Hirdetés
SoftBalance könyvelő program

SoftBalance könyvelő program

A SoftBalance egy integrált kettős könyvelő szoftver beépített házipénztárral, tárgyi eszköz kezeléssel, banki utalási lehetőséggel, fejlesztői szolgáltatással és ingyenes szaktanácsadással. A kettős könyvelő program egy környezetben biztosítja 1 vagy több cég 1 vagy több évének egyidejű könyvelését, a cégek házipénztárainak, tárgyi eszköz nyilvántartásainak kezelését, illetve a rögzített, könyvelt adatok megtekintését. Keressen meg bennünket, ha Ön nem elégszik meg a piaci kínálat általában 10-15 évvel ezelőtti korszerűtlen könyvelő program fejlesztéseivel! Mi a magas szoftverminőséget, átgondolt megoldásokat, könnyű kezelést - és a továbbiakban a rendszerfelügyeletet, fejlesztéseket - korrekt áron kínáljuk. Kérjen cégére specifikált árajánlatot oldalunkon, nézze meg ingyenes bemutató videónkat, vagy töltse le a könyvelő program demo verzióját, hogy kipróbálhassa!

Könyvelőiroda

Könyvelőiroda

A budapesti Ködmön Könyvelő Iroda többnyire egyéni vállalkozók és bt.-k, kft.-k részére nyújt teljes körű számviteli szolgáltatást, melyek kiterjednek többek között a következőkre: nyilvántartások vezetése, bérszámfejtés, főkönyvi kivonatok, évközi és év végi bevallások elkészítése, képviselet ellátása az adóhatóságok előtt, NYENYI adatszolgáltatás teljesítése. A könyvelőiroda ezen túl személyre szabottan informálja az ügyfeleit a várható törvényi változásokról. Az iroda teljes körű felelősség-biztosítással bír, munkáját magas szakmai felkészültség, pontosság jellemzi. Ennek érdekében a munkatársai rendszeres továbbképzéseken bővítik ismereteiket, valamint a legkorszerűbb informatikai eszközöket használják munkájuk során. A leendő ügyfelek a könyvelőiroda weblapján található nyomtatvány kitöltésével árajánlatot is igényelhetnek.

Torai Apollónia

Torai Apollónia

Regisztrált mérlegképes könyvelő vállal: gazdasági társaságok, nonprofit szervezetek, egyéni vállalkozók részére teljes körű könyvelést, ügyintézést, bérszámfejtést valamint magánszemélyeknek éves adóbevallás készítést több mint10 éves szakmai gyakorlattal. Netes kapcsolattartás lehetséges, nem szükséges az állandó felkeresés. Állandó megbízás esetén felkeressem az otthonában is. Olcsó árak, jelenleg adószakértő iskolát is végzem, gondoskodjon arról, hogy törvényes lehetőségek keretei között ne az államkasszát tömje pénzel, hanem a vállalkozását. Magánszemélyeknek is vannak legális megtakarítás tippjeim, hogy a nehezen megkeresett pénzt ne az állam használja fel, hanem a családja.

Megbízható könyvelés korrekt áron

Megbízható könyvelés korrekt áron

Könyvelő irodánk szolgáltatásai: Könyvelés / egyszeres és kettős könyvviteli rendszerben - non-profit cégek, egyéni vállalkozó, egyéni ügyvédek, Korlátolt Felellősségű Társaságok (Kft.), Betéti társaságok (Bt.), Közkereseti Társaságok (Kkt.), és Részvény Társaságok (Zrt.) integrált könyvelése a -Kapcsolodó analitikus és háttér nyilvántartásokkal (főkönyv, ÁFA). analitikus és részletező nyilvántartások, igény esetén negyedéves analízis és terv/tény összehasonlító elemzés, hatékonyság-vizsgálatok, hogy döntéseihez gyors információkra és tanácsokra is számíthasson. Adóbevallások és jelentések, mérlegek és beszámolók elkészítése és leadása (akár év közben is tájékoztató jelleggel). Szabályzatok készítése (számviteli politika, értékelési, selejtezési, leltározási, önköltség számítási szabályzatok) különös tekintettel a házipénztár kezelési szabályzatra. Bér és munkaügyi feladatok ellátása (bérszámfejtés, járulékbevallások, táppénz-jelentések, munkaviszony-megszűnési papírok, munkáltatói igazolások kiállítása, magánnyugdíjpénztár felé jelentések, SZJA bevallás készítés, munkaügyi nyilvántartás, szabadságok nyilván tartása, tanácsadás). Adóhivatali bejelentések megtétele, adójogi kontrol

Sashalmi könyvelőiroda

Sashalmi könyvelőiroda

Könyvelés, cégalapítás Budapest XVI. kerületében tapasztalt könyvelő irodai háttérrel! Ha meghatározó Önnek, hogy folytonosan elérje könyvelőjét, hogy akár a legegyszerűbbnek tűnő kérdésére is haladéktalanul választ kapjon, keresse fel könyvelőirodánkat! Könyvelés, pénzügyi tanácsadás, SZJA bevallás, könyvvizsgálat, hatóságok előtti képviselet, mindezt garanciával, és az Ön érdekében! Cégalapítás kényelmesen, előzetes egyeztetés alapján. Szinte állandó elérhetőséget nyújtunk elektronikusan, telefonon, de akár személyesen is. Könyvelési anyagért megbeszélés szerint házhoz megyünk.

Könyvelőiroda - Balance Kft.

Könyvelőiroda - Balance Kft.

Megbízható könyvelő iroda Budapesten? Válassza a Balance Kft-t! Több évtizedes könyvelői tapasztalattal rendelkezünk. Kollégáinkat folyamatosan képezzük, hogy szolgáltatásunk mindig megfeleljen a kor legújabb kihívásainak. Könyvelés, bérszámfejtés, könyvvizsgálat? Bízza felelősségbiztosítással dolgozó, gyakorlott, több száz céget tömörítő ügyfélkörrel rendelkező kollégáinkra! ISO 9001-2008 minősítéssel rendelkezünk, elérhető áron, precízen végezzünk munkánkat. Könyvelés? Hozza egyensúlyba velünk!

Könyvelő szoftverek egy helyen

Könyvelő szoftverek egy helyen

A különböző számlázó programok összehasonlítása időigényes feladat, mely vállalkozói mindennapjaidba nem biztos, hogy belefér. Pedig egy testre szabható, áttekinthető és egyszerűen használható számlázó program fél siker! Elektronikus számlázási lehetőséget keresel? Idegen nyelven állítanád ki dokumentumaidat? Vagy egyszerűen csak egy díjmentes szoftver kell, villámgyorsan? Töltsd ki számlázó választó tesztünket, élj elemzéssorozatunk adta lehetőséggel, és az ésszerű döntés garantált. Számlázó választó oldalunkon többek között a Billingo, a Naturasoft és a Clearadmin elemzéseit olvashatod el.

Számlázási program a könyvelő álma

Számlázási program a könyvelő álma

Vállalkozók, figyelem! Mostantól az elektronikus számlázás még egyszerűbb lehet. Próbáld ki a letisztult felületű, egyszerűen használható invoice számlázót és lépj magasabb fokozatra! A mobil számlázásra is alkalmas e-számla program használata havi 500 számláig ingyenes, így kockázat nélkül próbálhatod ki, milyen érzés az elektronikus számlázó programok legújabb generációjával dolgozni. A Billingo számára a deviza számla kiállítása sem okoz gondot. Ne tölts feleslegesen értékes órákat papír alapú számlázással: válaszd az online számlázó program nyújtotta profizmust!

Tuti menü