Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti Könyvelők linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Clarus - Debit [5. oldal]
részletek »

Budapesti Könyvelők képes leírás: Clarus - Debit [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 102 db
Clarus

Clarus

A jelenlegi üzleti életben a precíz, profi könyvelés nyújt alapot fontos üzleti döntésekben. A piaci verseny következtében a cégeknek folyamatosan lendületben kell maradniuk, ami rengeteg időt és energiát igényel. Ebben segít a Clarus Consilium Kft. oly módon, hogy az ügyfél cégeinek könyvviteli feladatát teljes egészében átvállalja és szakszerű, megbízható szolgáltatást nyújt. Szakembereink több éves tapasztalatának és magas szakmai felkészültségégnek köszönhetően feladatukat megbízhatóan és igényesen végzik.

I.B.R. Hungary

I.B.R. Hungary

Az I.B.R. Hungary könyvelő iroda 2003-ban alakult számviteli tevékenységek ellátására. Munkatársaink a megfelelő felsőfokú szakképesítéssel, regisztrációs számmal rendelkeznek. Többéves könyvviteli, pénzügyi, munkaügyi területen szerzett tapasztalatunkkal, minőségi, megbízható és precíz munkával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Irodánk számítástechnikai rendszere korszerű, a kettős könyveléshez a Clean Soft Kft "precízZ" Integrált Ügyviteli Információs Rendszerét, a bérszámfejtéshez a Nexon Kft "Nexonbér" programját használjuk.

Abanos Iroda

Abanos Iroda

Szolgáltatásaink BT-k, KFT-k, RT-k, egyéni vállalkozók illetve minden fajta gazdálkozó szervezet teljeskörű könyvelése, könyvvizsgálata és ügyintézése igény szerint. Főbb tevékenységeink: - Teljeskörű könyvelés - Bérszámfejtés - Bevallások készítése - Mérleg - Eredménykimutatás - Adótanácsadás - Tanácsadás - Könyvelés,tanácsadás külföldieknek is!!(román,német,orosz)

Csillaghajó

Csillaghajó

Könyvelőirodánk Dunaharasztin található. Munkatársaink több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek, közgazdász, és mérlegképes szakképesítéssel. Folyamatos továbbképzéssel biztosítjuk, hogy a könyvvezetéssel kapcsolatos adó, és számviteli törvények ismeretében naprakészek legyünk. Legfontosabb szolgáltatásaink közé tartozik a vállalkozásbarát, és adókímélő tanácsok nyújtása, amikor Önnek szüksége van rá. Elsődleges célunk, hogy kérdéseire megfelelő, szakszerű, és problémamegoldó válaszokat kapjon. A folyamatos kapcsolattartás megléte esetén ötleteinkkel megerősítjük cége pénzügyi helyzetét.

Multibooking

Multibooking

Irodánk küldetése, hogy magas színvonalú szolgáltatással segítse ügyfelei sikereinek előmozdítását az üzleti élet minden területén. Ehhez nyújtunk kvalifikált munkatársaink segítségével hathatós támogatást. Munkatársaink a Pénzügyminisztérium regisztráció-jával rendelkeznek.

Alfafaktor

Alfafaktor

Ha már kerestél fel könyvelői honlapokat, akkor biztosan tudod, hogy mi mindent csinál egy könyvelő, ahhoz, hogy a vállalkozásod adminisztrációs teendőit elvégezze. Talán le sem kellene írnom, hogy könyvelünk, egyszeres és kettős könyvviteli rendszerben, bevallásokat készítünk, bért számfejtünk a tulajdonosoknak, alkalmazottaknak, stb. Sablon szöveg, nagy valószínűséggel ezen mindenki átugrik, lehet Te sem jutsz el az olvasásban idáig. Nem baj, úgyis tudod, hogy mindent megcsinálunk... :)

Hírös Kontroll

Hírös Kontroll

Kedves Látogató! A Hírös Kontroll Számviteli Szolgáltató Kft. 2006-ban alakult meg két magánszemély közreműködésével. A tulajdonosok véleménye szerint a mai rohanó, folyamatosan változó gazdasági világban minden gazdálkodást folytató magánszemély, társaság számára szükség van egy megbízható üzleti partnerre, aki segítséget nyújt a pénzügyi útvesztők csapdájában.

Kreatívprojekt

Kreatívprojekt

Cégünk komplett ügyviteli szolgáltatást nyújt egyéni- és társas vállalkozások, nonprofit szervezetek, valamint mezőgazdasági őstermelők részére. Szolgáltatásaink: - Könyvvezetés egyszeres és kettős könyvvitel keretében - Bérszámfejtés, munkaügy - Adóbevallások, különféle beszámolók, valamint statisztikák elkészítése és benyújtása - Adótanácsadás, profitoptimalizálás - Kötelező számviteli szabályzatok elkészítése - Hatóságok előtti képviselet

Könyvelő kereső

Könyvelő kereső

A Könyvelő Kereső címtárban 370 szolgáltató (könyvelő, adótanácsadó, könyvvizsgáló) közül választhat vállalkozásához megfelelő partnert. Keressen a szaknévsorban vagy kérjen egyedi ajánlatot. A könyvel.net gondoskodik arról, hogy Ön a temérdek céges szolgáltató közül pillanatok alatt megtalálja az igazán megfelelőt.

Hirdetés
Relifco Kft.

Relifco Kft.

Cégünk mikro-, kis-, és középvállalkozások részére minden részletre kiterjedő, komplex számviteli szolgáltatást nyújt. E tevékenység magában foglalja a havi rendszeres egyszeres vagy kettős könyvelést, a bérszámfejtést, az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását.

Interport Kft.

Interport Kft.

Tanácsadással szolgálunk a gazdasági, könyvviteli területen, segítünk cégét a legmegfelelőbb információkkal ellátni ahhoz, hogy ne csak az alapítás a későbbi ügymenete is zökkenőmentes legyen. cégalapítás, cégmódosítás menete és székhelyszolgáltatás. Tevékenységünk rendszeres könyvelést, bérszámfejtést, elektronikus adatszolgáltatást, törvény szerinti beszámoló elkészítését, [mérleg leadása, elektronikus könyvelés, elektronikus beszámolók készítése stb..] a felmerült kérdések esetében a napi kapcsolattartást is tartalmazza.

AN-KA Szolgáltató Bt.

AN-KA Szolgáltató Bt.

Könyvelés, Adótanácsadás, Bérszámfejtés, Adóbevallás, TB- Ügyintézés Fő feladatunknak tartjuk a vállalkozások eredményes működésének segítését, hisz ez mindkét fél érdeke! Tevékenységünk nem csupán egyszeri alkalomra szól, hanem hosszútávú, tartós együttműködésen alapszik. Vállalkozásunk célja, hogy leendő ügyfeleink teljes körű számviteli szolgáltatásban részesüljenek és igényeiknek megfelelő hátteret nyújtsunk a rendszeres tájékoztatással az esetleges törvényi és jogszabályi változásokról, személyes megbeszélés útján. Minden cégvezetőnek és vállalkozónak tisztában kell lennie a vagyoni és pénzügyi helyzetével, amihez mi segítséget nyújtunk. Induló vállalkozásoknak Cégalapítás előtt keressen fel bennünket ha ideje engedi! Segítünk eligazodni a társasági forma kiválasztásánál. Fontos, hogy jó társasági szerződése legyen, ami a jövőre nézve behatárolja a vállalkozások adó- és járulék fizetési terheit. A tanácsadási díját levonjuk az első havi Könyvelési díjából. Könyvelés, Könyvelés és Adótanácsadás, Könyvelés Kisvállalkozóknak, Mérlegképes Könyvelő Könyvelési feladatainak megoldása során nemcsak precíz és felelősségteljes munkára, hanem modern informatikai háttérre, döntéseihez gyors információkra és tanácsokra is számíthat.

Adókontó

Adókontó

Könyvelőt, adótanácsadót keres? Esetleg mindkettőre szüksége van? Ne hamarkodja el a döntést. Mielőtt megbízást adna egy könyvelő irodának, feltétlenül tegye fel a következő három kérdést: 1. Sürgős probléma esetén a könyvelő iroda milyen gyorsan áll rendelkezésemre telefonon, illetve személyesen? Mennyi idő alatt kapok megnyugtató választ adózással kapcsolatos kérdéseimre? 2. Ki tartja majd a kapcsolatot a cégem nevében az adóhatósággal? Én, vagy a cégemet képviselő könyvelő iroda? 3. Amennyiben a könyvelő iroda hibájából cégemet megbírságolják, ki vállalja a felelősséget? A Finance-Tax mindhárom kérdésre megnyugtató választ ad Önnek. Kérjen ajánlatot tőlünk, érdeklődjön szolgáltatásaink iránt telefonon, személyesen, vagy a Kapcsolat-űrlap segítségével. Biztosak vagyunk abban, hogy kedvező ajánlatot tudunk tenni Önnek, s nemsokára már elégedett ügyfeleink között köszönthetjük. (Finance-Tax Könyvelő Iroda)

Okos Könyvelés

Okos Könyvelés

Regisztrált könyvelő online. Elképesztően kedvező feltételekkel működő online könyvelő iroda, mely nem csak céges könyvelésében segít, hanem Önnek is abban, hogy egyszerűen eligazodjon a könyvelés rejtelmeiben. Váltson még ma online könyvelőre! Egyszerű kezelés, gyors ügyintézés. Pénzügyi tanácsadás, adótanácsadás minden ügyfelünknek.

Perscriptor Könyvelőiroda

Perscriptor Könyvelőiroda

Precíz könyvelésre és bérszámfejtésre alapozott érthető adatszolgáltatás és döntéstámogató adótanácsadás. Célunk a számvitel eszközeivel partnereink üzleti döntéseinek megalapozása. Éves, negyedéves, sőt akár havi riportok a menedzsment és a tulajdonosok részére akár angol nyelven is. Folyamatos tájékoztatás az adórendszer aktuális és várható változásairól.

Prompt-Office Kft.

Prompt-Office Kft.

Könyvelőirodánk teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt adótanácsadó, mérlegképes könyvelő és ügyvédi háttérrel. Könyvelés, mérlegkészítés, adótanácsadás, adóbevallás, bérszámfejtés, könyvvitel, APEH ügyintézés és képviselet. Könyvelőiroda a 16. kerületben. Könyvelés Budapesten, Pest megyében, Szarvason, Salgótarjánban.

Debit & Credit Kft.

Debit & Credit Kft.

DEBIT &CREDIT Pénzügyi és Gazdasági Tanácsadó Kft. Cégünk gazdasági társaságok könyvelésével és a kapcsolódó adó- és tb tanácsadással foglalkozik. Saját fejlesztésű szoftverünkkel dolgozunk és azt kedvező áron bérbe is adjuk.

Tuti menü