Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti Könyvelők linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Gabelin - Adó [4. oldal]
részletek »

Budapesti Könyvelők képes leírás: Gabelin - Adó [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 102 db
Gabelin Bt.

Gabelin Bt.

Fontos tudni, hogy a könyvelő felelősséggel végzi munkáját, azaz ha hibázik, jogi úton felelősségre is vonható. A hibás könyvelés okozta kárt, a hatóságok által a vállalkozásra kirótt büntetéseket, meg kell térítenie. Nem tartozik megtéríteni az adóhiányt vagy a késedelmi kamatot. Szolgáltatásunkról számlát adunk, ügyfeleinkkel szerződést kötünk, munkánkért szerződés által rögzített módon anyagi felelősséget vállalunk.

Profundo Bt.

Profundo Bt.

Időben keressünk szakembert A vállalkozások adminisztratív terheinek legnehezebb, leginkább szakmai hozzáértést igénylő része a könyveléshez kapcsolódik, amely már nem a gazdasági társaságok "gazdáira", hanem hivatásos szakemberekre hárul.

Zorigo

Zorigo

Könyvelő irodánk 1993 óta áll ügyfeleink rendelkezésére. Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, bevallások, mérlegek készítését, adótanácsadást regisztrált mérlegképes könyvelővel, adóbírságok nélkül!

Total profit

Total profit

Könyvelő irodánk családi vállalkozás, mely tulajdonosai személyes közreműködésével realizálódik, mérlegképes könyvelői végzettségű munkatársakkal, aminek döntő jelentősége van a nyújtott szolgáltatás és az ahhoz kapcsolódó minőség és felelősség szempontjából. Végzett munkánk alapgondolata az adófizetés minimalizálása a jogszabályi környezetben lévő lehetőségek felkutatásával és maximális kihasználásával.

Adóstop & Webstart Kft.

Adóstop & Webstart Kft.

Kedves leendő Ügyfelünk! Az üzleti élet egyik legfontosabb döntése amikor elhatározza, hogy mely könyvelő társaságot fogadja bizalmába. Ahhoz, hogy ezt a fontos döntést meghozza, meg kell fogalmaznia magában, miket vár el egy könyvelőtől: Kedvező árat Magas minőséget Folyamatos kapcsolattartást Képes legyen eligazodni a jogszabályok bonyolult kuszaságában, azt érthetően tudja elmagyarázni Önnek Üzleti ügyeiben nyújtson Önnek biztonságérzetet Jó modort Gyors ügyintézést

Ötlet-Adó-Info Kft.

Ötlet-Adó-Info Kft.

Cégünk 1995 óta működik sikeresen. Munkatársaink tapasztalattal rendelkező szakképzett emberek, így partnereink érdekeit maximálisan tudjuk képviselni. Segítünk a vállalkozások gazdaságosságának kialakításában, igyekszünk adót optimalizálni, a törvények és rendeletek betartása mellett. Cégünk precízen, megbízhatóan dolgozik és felelősséget vállal az elvégzett munkáért. Munkatársaink képesített és PM által regisztrált könyvelők, akik folyamatosan továbbképzésekkel bővítik ismereteiket, hogy napra kész és színvonalas szolgáltatást tudjanak ügyfeleinknek nyújtani. A közös együttműködés reményében szeretettel várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését.

Abacus

Abacus

10 éves regisztrált mérlegképes könyvelői háttérrel és angol szakmai tudással rendelkezünk. Ügyfeleink igényeinek gyors, pontos és minőségi kiszolgálását vállaljuk. Új és már létező cégek könyvelését vállaljuk referenciával, ügyvédi és könyvvizsgálói háttérrel.

Komoróczki András

Komoróczki András

Széles körű számviteli és adózási ismeretekkel vállalom egyéni és társas vállalkozások, nonprofit szervezetek teljeskörű könyvelését. Több éves, kiemelkedő tapasztalattal rendelkezem utazási irodák és nonprofit szervezetek könyvelése terén. Költségkímélő megoldások keresése a hatályos jogszabályok adta kereteken belül. Forduljon hozzám bizalommal és kérjen árajánlatot!

Severus Kft.

Severus Kft.

Cégünk 1995-ben alakult, magánszemélyek tulajdonában áll. Megalakulásunk óta vállalkozások széleskörű palettájával foglalkozunk. Alapelveink közé tartozik a precíz, megbízható munka, melynek elengedhetetlen feltétele az állandó továbbképzés. Biztosítani szeretnénk, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek és naprakész információhoz juthassanak. A szakterületen több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársakat is alkalmazunk.

Hirdetés
Optiprofit

Optiprofit

Az Optiprofit Kft. megalapítása előtt több mint 10 évet töltöttem el a bank- és magánszféra számviteli területén, 1998 óta Magyarország egyik vezető, osztrák tulajdonú szállítmányozási cégénél voltam a könyvelés helyettes vezetője.

An-zsu Bt.

An-zsu Bt.

An-zsu Bt. Teljes körű könyvelést, bérszámfejtést vállal budapesti társaságunk. Bizalommal keresse irodánkat. Fő szolgáltatásaink: - Könyvelés, - bérszámfejtés, - bevallások elkészítése.

Grnad Consulting

Grnad Consulting

Tevékenységünket 1998-ban kezdtük, 2000-től betéti társaság, 2003-tól korlátolt felelősségű társaság keretei között végzünk számviteli szolgáltatást, adótervezést, üzletviteli tanácsadást. Jelenleg 150 bel- és külföldi tulajdonosi hátterű mikro-, kis- és középvállalkozást tudhatunk ügyfélkörünkben. Vállaljuk egyszemélyes betéti társaságok könyvelését, de nyújtunk összetett számviteli és back office szolgáltatásokat milliárdos árbevételű, 40-190 dolgozót foglalkoztató cégcsoportok és vállalkozások részére is. Szolgáltatásunkban nagy hangsúlyt fektetünk a tanácsadói feladatok ellátásra és az ügyfelek folyamatos tájékoztatására vállalkozásának aktuális helyzetéről és a gazdasági környezet változásairól. Havi rendszerességgel tájékoztatjuk az általános adózási határidőkről, illetve eseti jelleggel az aktualitásokról. A hírleveleken túl vállaljuk a személyes tanácsadást is.

Ham-Vass

Ham-Vass

Vassné Hamza Pálma vagyok, regisztrált mérlegképes könyvelő. Cégemet a "Ham-Vass" Kispest Könyvelő és Szolgáltató Iroda Egyéni Céget (cégjegyzékszám: 01-11-004493) azzal a céllal hoztam létre, hogy a versenyszférában szerzett 15 éves tapasztalatomat az iroda szolgáltatásain keresztül hasznosítsam megrendelőim, megbízóim számára. Az irodát választó ügyfelek száma és tevékenységeik sokszínűsége tette szükségessé hogy férjemmel megalapítsuk a "Ham-Vass" ADÓ Számviteli és Szolgáltató Kft-t (cégjegyzékszám:01-09-913337). A könyvelést a DataMagic Kft egyedi fejlesztésű szoftverével végezzük, ám több más rendszer használatában is van tapasztalatunk.

Lehet-Profit

Lehet-Profit

Cégünk 2008 nyarán alakult, fő profiljaként könyvvezetési tevékenységre. Célul tűztük ki, hogy minőségi munkát végezzünk ügyfeleink részére, megfelelő árakon. Fontosnak tartjuk a folyamatos továbbképzést, mivel egy nagyon változó gazdasági környezetben élünk. Cégünk szakemberei regisztrált mérlegképes könyvelők, akik 10 éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek.

Schaffer és társai

Schaffer és társai

Schaffer Könyvvizsgálói, Könyvszakértői és Szolgáltató Kft egyszemélyes magántulajdonú társaság (MKVK: 002367). Több mint 15 éves szakmai múlttal és tapasztalattal, a cég tevékenysége akként került kialakításra, hogy valamennyi gazdasági kérdésre megoldást találjon. Tapasztalt ügyvédek, valamint regisztrált mérlegképes könyvelő - könyvvizsgálói asszisztens segítik munkámat

Zsebkonto

Zsebkonto

Cégünk elsősorban könyvvizsgálattal, szakértői feladatokkal foglalkozik. Cégünk alapításának éve: 1997. Kamarai bejegyzésünk száma: 000353. Felelősségbiztosításunkat a Hungária Biztosító vállalta. 2001. márciusában cégünk felvételt nyert az Állami Privatizációs és Vagyon- kezelő Rt. hozzárendelt vagyonába tartozó társaságok tulajdonosi ellenőrzé- si feladatainak ellátására kialakított szakértői névjegyzékébe.

Adó-Tan

Adó-Tan

Cégünk 2002 óta áll ügyfelei rendelkezésére, Pesterzsébet központjában. Megalakulásunkkor célunk volt egy ügyfélbarát könyvelőirodát létrehozni, mely megnyugtató megoldást nyújt megbízóink részére vállalkozásaik számvitelére. A mai jogszabályok kuszaságában eligazodni szinte lehetetlen feladat egy vezetőnek. Cégünk szakértelmével igyekszik megkönnyíteni ezt. Munkatársaink folyamatos képzésben vesznek részt, biztosítva a naprakész információkat ügyfeleinek. Felelősségbiztosításunk további biztonságot nyújt megbízóinknak a nyugodt munkavégzéshez.

Tuti menü