Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti Könyvelők linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Diakont - Justicia [2. oldal]
részletek »

Budapesti Könyvelők képes leírás: Diakont - Justicia [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 102 db
Diakont

Diakont

Tíz évvel ezelőtt alapítottuk társaságunk elődjét, mely az akkori idők igényének megfelelően az alapítók önálló tevékenységén alapult. Alapvető szolgáltatásunk a könyvviteli tevékenység volt, mely részben informatikai szolgáltatásokkal és kisebb mértékben számítástechnikai kereskedelemmel egészült ki.

Spade Kft.

Spade Kft.

Társaságunk teljeskörű könyvelési, ügyviteli szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Több mint egy évtizedes tapasztalatunk és szakmai felkészültségünk illetve könyvelői felelősségbiztosításunk garancia a szakszerű és megbízható szolgáltatásra.

Tönkő-audit Kft.

Tönkő-audit Kft.

A "Tönkő-audit" Könyvszakértő Kft. 1999-ben alakult, tulajdonosai belföldi magánszemélyek, többségi tulajdonosa és egyben a cég ügyvezetője Nagy Márta Mária okleveles könyvvizsgáló, adószakértő, akitől a társaság létrehozásának ötlete származik. Számviteli szakemberként már több mint húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezett 1999-ben. Mielőtt saját vállalkozás alapításába kezdett volna főkönyvelőként, később gazdasági vezetőként dolgozott különböző állami- és magánvállalatoknál. Kezdetben a "tönkő-audit" Kft. kizárólag könyvvizsgálati munkák végzésével foglalkozott, majd később került sor könyvelési és adóügyi szolgáltatások bevezetésére. Ennek oka, hogy az ügyvezető a megelőző években végzett könyvelési munkákat az 1990-ben megalakult Acantus Kft. tevékenységén belül végezte, így természetesen a "Tönkő-audit" Kft. megalakulásakor örökölte a korábban létrehozott Acantus Kft. ügyfélkörét.

Benefit Consulting Kft.

Benefit Consulting Kft.

Vállalkozásunk, a Benefit Consulting Kft. 10 főt foglalkoztató könyvviteli szolgáltatásra, bérszámfejtésre, pénzügyi tanácsadásra, adótanácsadásra valamint teljes körˆ adminisztrációs feladatok ellátására szakosodott társaság. Szakmai elhivatottságunk, rátermettségünk, precíz munkavégzésünk megalapozták, hogy - az ügyfélkör folyamatos bővülése mellett - valamennyi partnerünk maximális elégedettséggel tekint vissza az elmúlt évek együttmˆködésére.

Primusz Kft.

Primusz Kft.

Cégünk 1996 januárjában alakult, 4 magánszemély részvételével. Az alapításkor az a fő irányelv vezetett minket, hogy az akkor - és sajnos most is - bonyolult számviteli helyzetben segítséget tudjunk nyújtani partnereinknek. Cégünk indulása óta ugyanazon megbízható, jól átlátható ügyviteli rendszert használja .

Global Profit

Global Profit

Társaságunk, a Globalprofit könyvelő és adótanácsadó Kft. 1999 óta végzi széleskörű tevékenységét, folyamatosan bővülő elégedett ügyfélkörrel, a pénzügy és a számvitel területén. Magas szakmai színvonalon vállaljuk kis- és középvállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, társadalombiztosítási ügyintézését, valamint adótanácsadást, cégalapítást, illetve cégképviseletet.

PC Könyvelő Kft.

PC Könyvelő Kft.

Tisztelt érdeklődő! Könyvelő irodai szolgáltatásaink keretein belül vállaljuk cégek, vállalkozások könyvelését, számviteli ügyintézését. Adótanácsadás szolgáltatásunk keretein belül javaslatot teszünk vállalkozások hatékony és költségtakarékos üzemeltetésére. Elismert partnercégünk révén,- East-Audit Rt -, magas szintű, gördülékeny könyvvizsgálói tevékenységet is tudunk ügyfeleink számára biztosítani. Precíz és megbízható társulatunkkal nagy hangsúlyt fordítunk ügyfeleink maximális kiszolgálására, melynek alapja a kölcsönös bizalom. Eszközei a folyamatos kapcsolattartás és tájékoztatás, határidők betartása és ügyfelünk számára is könnyen értelmezhető, áttekinthető kimutatások készítése és rugalmas szolgáltatási lehetőségek. Szolgáltatásainkkal magas színvonalon, folyamatos képzettséggel, naprakész információkkal állunk partnereink rendelkezésére.

Zéró Könyvviteli Kft.

Zéró Könyvviteli Kft.

Cégünket 1999-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy vállalkozások teljes körü könyvelése területén pontos, megbízható munkával, nagyfokú rugalmassággal és korrekt, versenyképes díjszabással álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Munkánk garanciája a kis és középvállalatok könyvelése terén szerzett több, mint 10 éves tapasztalatunk. Dolgozóink folyamatos továbbképzésére kiemelt hangsúlyt fektetünk. Szakmai konzultáció szüksége esetén kiforrott kapcsolat- rendszerrel rendelkezünk könyvvizsgálókkal ill. más könyvel˜irodákkal.

Softholding

Softholding

F˜könyvi könyvelés, adózási és számlavezetés - bizonylatok könyvelése - a szállító, a vev˜ és az Áfa nyilvántartás vezetése - évközi és év végi adók kiszámítása, bevallása, nyilvántartása Év végi zárás, egyeztetések elkészítése. F˜könyvi kivonat és mérleg összeállítása. A szükséges mellékletek kidolgozása. Igény esetén egyéb küls˜ számviteli-pénzügyi adatszolgáltatások elkészítése. A Megbízó számviteli politikájának és számlarendjének kidolgozása, változások esetén történ˜ karbantartása, módosítása. Bér és tb. számfejtések, feladások, bevallások elkészítése, a kapcsolódó nyilvántartások vezetése. A Megbízó évközi és év végi adatszolgáltatási kötelezettségének teljesítése:

Hirdetés
Havas Könyvelő Iroda

Havas Könyvelő Iroda

Minőségi könyvelés elérhető áron! Cégünk teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt vállalkozások részére: könyvelés, adóbevallás, mérlegkészítés, munkaügy (bérszámfejtés, TB), APEH és TB ügyintézés, képviselet. Célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatással segítsük ügyfeleinket az üzleti sikereik eléréshez. Kezdő vállalkozásokat is szeretettel várunk.

Szirtesi

Szirtesi

Társaságunk alapító és egyetlen beltagja vagyok. 1973. január 13-án születtem Budapesten. Végzettségeim, képesítéseim: Főiskolai diploma; Pénzügyi és Számviteli Főiskola, Budapest, 1994; Könyvviteli szolgáltatás végzésére jogosító bejegyzés; Pénzügyminisztérium, 2003; Adótanácsadói oklevél; Perfekt Rt., 2002; Adószakértői engedély; Pénzügyminisztérium, 2002.

Sz & T Business Kft.

Sz & T Business Kft.

Keresd a nőt! Tartja a mondás. A sikeres üzlethez pedig keresd a megbízható, teljes körű ismeretekkel rendelkező könyvelőt! A mi mottónk: Ne keresd tovább a könyvelőt! Nálunk megtalálja, amit keres, mert amit kínálunk: - Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező mérlegképes könyvelők - Cégeknek, magánvállalkozásoknak teljes körű könyvelését vállaljuk - Adótanácsadás - teljes körű adózási feladatok ellátása - Az adózási törvények változásait figyelemmel követjük és a cégvezetőket tájékoztatjuk - Előnyös árak - Garantált titoktartás - Gyors információátadás - Részfeladatok elvégzését is vállaljuk - Naprakész információk - folyamatos továbbképzéseken aktualizáljuk ismereteinket - Ügyfélközpontú szolgáltatások - az ön igényei szerint segítünk

Könyvelésnet Kft.

Könyvelésnet Kft.

A vállalkozások könyvelése - gazdasági tevékenységük tükre. Irodánk mikro-, kis-, és közép vállalkozások teljes körű kiszolgálását végzi, az alapítástól a zárásig. Ügyfeleinknek csupán annyi dolguk van, hogy havonta egyszer beadják a bizonylataikat, a többit már mi intézzük. A cég gazdálkodásáról rendszeres visszajelzést adunk, ügyfeleink munkáját, gazdasági döntéseit, rendszeres konzultációkkal támogatjuk. Kívánság szerinti elemzéseket, tetszés szerinti üzleti jelentéseket, prognózisokat készítünk. Munkánkért anyagi felelősséget vállalunk, melyre könyvelői felelősség biztosítással rendelkezünk a Generali-Providencia Biztosító Zrt.-nél.

Pordi Könyvelő Iroda

Pordi Könyvelő Iroda

Pordi Könyvelőiroda A Pordi Könyvelő Iroda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyfélkörét alapvetően a főváros és környékének (budapesti agglomeráció, Pest megye) kis- és középvállalkozásai teszik ki, ennek megfelelően került kialakításra az iroda üzleti profilja, tevékenységi köre.

Sever Mérleg Bt.

Sever Mérleg Bt.

Cégünk 1995 májusában alakult családi vállalkozásként. Az alapító tagok - Severné Farkas Mária üzemgazdász, mérlegképes könyvelő és Sever László közgazdász, adószakértő - több, mint húsz éve a számviteli szakmában dolgoznak. Alkalmazottaink - kivétel nélkül - sokéves szakmai tapasztalattal és megfelelő szakmai végzettséggel rendelkeznek.

OkTax Kft.

OkTax Kft.

Célunk, hogy üzleti ajánlatainkkal olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, melyek teljes körűen kiszolgálják az Ön igényeit, beleértve a tanácsadást és a konzultációt is. Minőségre épülő, hosszú távú és kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokra törekszünk. Rendelkezünk azokkal a képesítésekkel, jogosultságokkal, technikai feltételekkel és szakmai tapasztalatokkal, melyek szolgáltatásaink minőségének zálogai. Állíthatjuk - ha minket választanak - egyúttal a minőséget is választják - jól megfizethető áron! Minderről győződjön meg Ön is, építsük együtt vállalkozását! Ön nyugodtan koncentrálhat az üzletre, a többit mi intézzük.

Justicia 93 Kft.

Justicia 93 Kft.

Vállalkozó szerződésünk keretében vállaljuk a számviteli törvény hatálya alá tartozó vállalkozások könyvelését, beszámolóinak és adóbevallásainak elkészítését. Elsősorban saját rendszerünkön és telephelyünkön dolgozunk eredeti bizonylatokból, de igény szerint a helyszínen való könyvelést is megoldható akár az Ön saját könyvelési rendszerével is.

Tuti menü