Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti Könyvelők linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Budapesti Könyvelők képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 102 db
APEH

APEH

Magyarországon az elmúlt években az adóigazgatás alapvet˜ változásokon ment keresztül. Azt is mondhatnám, hogy ezen a téren csendes reformot hajtottunk végre. A legnagyobb változást az elektronizáció hozta, és valószínˆleg a következ˜ években is ez marad a húzóer˜. Az elektronizáció els˜ látásra csupán egy technika, amely ha jól mˆködik, megkönnyíti mind az adózó, mind pedig az adóhatóság dolgát. A gyakorlatban már most is, de a következ˜ években még inkább megteremti a párbeszéd, az együttmˆködés, a tényleges interaktivitás lehet˜ségét.

Kormányzati portál

Kormányzati portál

Ügyfélszolgálat az interneten. Szolgáltatások: - Egyéni vállalkozói ügyintézés - Dokumentumfeltöltés - Internetes okmányiroda - e-NYENYI adatszolgáltatás - APEH árverés - Cégbeszámoló elektronikusan - Adatszolgáltatás letiltása - TAJ-szolgáltatások - Cégkereső - Gépjárműkereső - Ingatlankereső - Nyugdíj e-ügyintézés - Foglalkoztatott bejelentése

Pallas 70

Pallas 70

Oktatási Központunk alapvető célkitűzése, hogy az elméleti tudás és az OKJ-s bizonyítvány mellé gyakorlati ismereteket is adjon. Ezért indítjuk el tanirodai programunkat, amelynek keretében lehetőséget biztosítunk hallgatóinknak (nem hozzánk járó vagy nem nálunk végzetteknek is), hogy elméleti tudásukhoz tanirodai körülmények között szerezzenek gyakorlatot. A tanirodai gyakorlat tananyagának összeállításánál fő szempontunk volt, hogy egy adott munkakörhöz tartozó összes feladat munkahelyi körülmények között kerüljön feldolgozásra. Ez a számviteli és a társadalombiztosítási szakmáknál azt jelenti, hogy egy cég egy évének a működése kerül valós bizonylatok (számlák, bank kivonatok, eszközkartonok, bérszámfejtési dokumentumok stb.) alapján feldolgozásra.

Hessyn Kft.

Hessyn Kft.

Társaságunk 1997-ben Robit 2000 Számítástechnikai Kft. néven alakult, melyet 2001-től Robit 2000 Informatikai és Oktatási Kft. névre változtattunk. A névváltozást indokolta, hogy cégünk mind a szoftverfejlesztés mind az oktatás területén szolgáltatásait bővítette, fejlesztette. 2002-től bevezettük a Hessyn® márkanevet. A márkanév bevezetésének és cégünk marketingpolitikájának eredményeképpen 2005-re Partnereink egyre inkább Hessyn néven ismertek minket, ezért 2005. augusztustól cégünk neve Hessyn Informatikai és Oktatási Kft-re változott.

Nemes Könyvelőiskola

Nemes Könyvelőiskola

Önnek, mint cégtulajdonosnak talán egyik legnehezebb feladata, hogy cége mellé egy olyan pénzügyi, számviteli szakembert keressen, akivel közösen megbeszélheti a felmerülő problémákat, azokra megbízható választ, tanácsot kaphat. Munkáját pontosan, felelősséggel, partnerei érdekeinek maximális figyelembevételével végzi. Amennyiben ismeretségi körében nincs ilyen, akkor nem könnyű a választás. A piacon rengeteg hirdetővel találkozhat. Mi mennyit ér? Hol vannak a határok? Mi a garancia a megbízás hibátlan teljesítésére? Kiben lehet megbízni? Olyan kérdések ezek, amelyek megválaszolására esetleg csak évek múltán lesz lehetősége. A választás elősegítéséhez kívánunk segítséget nyújtani a Weboldalunkon található információkkal. Reméljük, hogy célkitűzéseink, megbízhatóságunk és szolgáltatásaink színvonala ismeretében talán hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Könyvelését bízza szakemberre!

Könyvelését bízza szakemberre!

Könyvelését bízza szakemberre! Minden vállalkozás számára nagyon fontos a megbízható, precíz és informatív könyvelés valamint a hatékony adminisztráció. Budapesti könyvelő irodánk célja, hogy minőségi és teljes körű könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatást nyújtson mikro-, kis- és középvállalkozások illetve egyéni vállalkozók részére. Könyvelő irodánk erénye, hogy családi vállalkozás: a nagy könyvelőirodákkal ellentétben számunkra ügyfeleink vállalkozása nem csak sorakozó számjegyek halmaza a monitoron! Forduljon felénk bizalommal! http://www.konyvelo-bersz amfejto.hu

Könyvelői szoftver csomag

Könyvelői szoftver csomag

A UNITsoftware Kft. szoftverfejlesztési és komplett megoldásaival sok ezer elégedett felhasználóval vívta ki szakmai elismertségét. Ügyviteli szoftver megoldásainkat, termékskálánkat úgy alakítottuk ki, hogy az kis-, közép- és nagyvállalatok részére a különböző elvárásoknak megfelelően adaptálhatóak és elérhetőek legyenek. Ügyfeleinknek testre szabott rendszereket kínálunk, ügyviteli termékcsaládunkat a vállalatok sajátosságainak megfelelően illesztjük, valamint egyedi rendszereket tervezünk és fejlesztünk.

Kulcs-Soft

Kulcs-Soft

A Kulcs-Soft Ügyfelei sikeres cégek, mert könyvelésük megbízható, gyors és pontos. Nem véletlen, hogy sok Ügyfelünk szinte egyidős velünk és az elmúlt 20 évben könyvelő programunkra támaszkodva érték el egyre nagyobb sikereiket. Ez idő alatt könyvelő programunk folyamatosan fejlődött és egyre többet és többet nyújt Ügyfeleinknek.

QualitySoft

QualitySoft

Már 10 cég DEMO programját letöltötte a Net-ről de még mindig nem biztos benne, hogy végül olyan programot fog kapni, ami könnyen kezelhető, és a ma elérhető legtöbb időt spórolja meg? QualitySoft Diamond Integrált Számviteli Rendszer Vásároljon tőlünk szabadidőt, és növelje cége hatékonyságát! Kettős könyvelő program - Bér program - Tárgyi eszköz program - Számlázó program - Házipénztár - Naplófőkönyv Integrált rendszerek az ügyvitel minden területére.

Hirdetés
Armada II.

Armada II.

Jellemző információk: - Rendszerben és külön-külön is működő modulok. - Korlátlan számú cég és tétel kedvező áron. - Folyamatos kezelési tanácsadás. - Egységes kezelői felület. - Gyors bevezetés és könnyű használat. - Gyakorlatias számviteli megoldások. - Tételek könnyű visszakeresése. - Felhasználói jogosultságok. - Elektronikus kézikönyv.

RLB 60

RLB 60

Az RLB Kettős Könyvvitel egy egyszerűen kezelhető, sok funkcióval felvértezett kettős könyvelő program. A szokásos könyvelői funkciókon kívül nyilvántartja a tárgyi eszközöket, megoldja a havibéres típusú bérszámfejtési feladatokat, valamint kezeli a házipénztárt, a pénztárbizonylatoktól kezdve a pénztárjelentések nyomtatásáig. Hálózatos is használható, azonban ebben az esetben egyszerre egy könyvelésben csak egy felhasználó dolgozhat. Összetett funkciót tekintve nagyon kedvező áron érhető el, ráadásul a korlátlan céget kezelő változat is csak alig kerül többe, mint az 1 céges változat. Nem csak megvásárlása, hanem fenntartása is kedvező.

Unit software

Unit software

Takarítson meg időt és pénzt egy csapásra! Költségcsökkentő könyvelői csomagunkkal a gazdaság általános állapotából adódó problémákra kerestünk megoldást, miszerint a könyvelőirodák ügyfelei egyre több munkát adnak, de ezért egyre kevesebbet hajlandóak fizetni és persze közben minden egyre többe kerül.

Process

Process

Sok funkcióval ellátott, de könnyen megtanulható és kezelhető könyvelőprogram. Szállító-vevő analitikával, folyószámla és devizakönyvelési alrendszerrel rendelkezik. A másodlagos költség-könyvelés mellett előállítja a mérleget, eredménykimutatást és az év végi statisztikákat is. A törzskezelési és gyors adatbeviteli funkciókon kivül 11 különféle kartonrendszert és 24 különböző kimutatást, egyeztetést tartalmaz teljes szervízprogram háttérrel és széleskörű beállítási lehetőségekkel. A tárgyi eszköz és számlázó programokkal integráltan működik. Automatizált nyitás-zárás, háromféle adatbeviteli és beépített export-import funkciók segítik a felhasználót. Korlátlan számú cég könyvelésére képes.

Cobra

Cobra

A Cobra Computer Kft "gyári" szoftvereken kívül (Windows, Office stb.)saját fejlesztésű, és megcélzott piaci területén saját programjait kiegészítő, a piaci szegmens teljesen lefedő felhasználói programokat forgalmaz. Ezen a területen 20 éves fejlesztői és üzemeltetési gyakorlatunk a biztositéka annak, hogy partnereink számára ezek a szoftverek tényleges segítséget nyújtsanak mindennapi munkájukban.

Penta Unio

Penta Unio

A mérlegképes könyvelő szakképesítést megszerző hallgató képes egyéni vállalkozóként, gazdálkodó szerv alkalmazottjaként, tagjaként vagy a számviteli szolgáltatást nyújtó gazdasági társaság munkatársaként, tagjaként a 2000. évi C. törvényben meghatározott számviteli szolgáltatás körébe tartozó feladatok elvégzésére, ezen feladatok végzésének irányítására és vezetésére, továbbá a beszámoló elkészítésére.

Számalk Zrt.

Számalk Zrt.

A Számalk Oktatási és Informatikai Zrt. Közép-Európa egyik legnagyobb magán-oktatási intézménye. Tevékenysége az általános iskolai képzéstől a felsőoktatáson keresztül a felnőttoktatásig terjed. Cégünk jellemzői: - Alacsony tandíjak Mérethatékonyságunknak köszönhetően adminisztrációs és egyéb általános költségeinket alacsonyan tudjuk tartani, ezért tanfolyamaink árai országos összehasonlításban is a legkedvezőbbek közé tartoznak. Bátran ajánljuk, hogy vesse össze fizetési konstrukcióinkat más cégek árajánlataival! -Kedvezmények Több féle kedvezményt kínálunk, melyekről a kedvezmények menüpont alatt tájékozódhat. -Részletfizetés Tanfol yamainkra többféle részletfizetési konstrukciót dolgoztunk ki, melyeket a képzések leírásánál talál. - Rugalmasság Minden olyan helyen ahol 12-15 jelentkező egy adott tanfolyamra összejön, kihelyezett képzést szervezünk. Igény esetén bizonyos tanfolyami modulokból külön vizsgafelkészítőt tartunk, melyen külsős jelentkezők is részt vehetnek. - Szakképzési hozzájárulás befogadása Cégünk a szakképzési hozzájárulás befogadásához minden feltétellel rendelkezik. Több információt a CÉGEKNEK menüpont alatt olvashat. - Oktatói gárda Különös figyelmet fordítunk tanáraink kiválasztására. Oktatóinkat több lépcsős kiválasztási eljárás után -melynek része a próbatanítás is- alkalmazzuk.

Adatkombinátor

Adatkombinátor

Cégünk jelenleg elsősorban számviteli és adó területen tevékenykedik, de a számítástechnika területein is nagy tapasztalattal rendelkezik. Tevékenységeink: - Adótanácsadás - Számviteli szolgáltatások - Bérszámfejtés - Informatikai rendszerek minőségbiztosítása - Könyvvizsgálat - Vámügyintézés - Egyéb ügyviteli szolgáltatások

Tuti menü