Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
IX. kerületi könyvelők képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

IX. kerületi könyvelők - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » IX. kerületi könyvelők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Heliszer

Heliszer

A Heliszer Szolgáltató Kft 1997. januárban alakult. Tevékenységünk során Teljes körű ügyintézést nyújtunk minden ügyfelünk részére, elfogadható áron. Árainkat egyedileg alakítjuk, a cég profiljának megfelelően. Gazdasági társaságokon kívül költségvetési intézmények, alapítványok, egyesületek is szerepelnek ügyfeleink között. Vállalunk számviteloktatást, korrepetálást, vizsgára felkészítést mérlegképes könyvelők, és felsőoktatásban résztvevők számára.

Anno-credit 2000

Anno-credit 2000

Tisztelt leendő ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni cégünkről és szolgáltatási tevékenységünkről. A cég 1990-ben alakult, fő tevékenysége a könyvviteli szolgáltatás. A társaság székhelye: Budapest, IX. kerület, Lónyay u. 47. fsz. 3. sz. alatt 170 m2-es saját tulajdonú iroda, amely jó körülményeket teremt az itt dolgozók részére. A társaság az elmúlt 19 év alatt folyamatos fejlődésen ment keresztül, jelenleg 18 fővel dolgozik.

Tadász Kft.

Tadász Kft.

Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy kis- és középvállalkozások részére minden részletre kiterjedő, komplex számviteli szolgáltatást nyújtson. Több éves számviteli gyakorlattal rendelkező, regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó és könyvvizsgáló áll a rendelkezésünkre. A gyakori törvényi, jogszabályi változások követése érdekében a munkatársak képzése folyamatos, hogy mindig naprakész információkkal szolgálhassanak az Önök számára. Érdekünk, hogy hosszútávú és eredményes munkakapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel, és elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. A közös együttműködés reményében szeretettel várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését. Tisztelettel: Taskár Andrea ügyvezető

B-TOP Kft.

B-TOP Kft.

Ön vállalkozásának (ez lehet Kft., betéti társaság, egyéni vállalkozás, őstermelés) az üzletmenetét igazoló számlákat, nyugtákat, bankszámlakivonatokat, szerződéseket, és egyéb iratokat részünkre minden hónap vagy negyedév végét követően átadja (ez ügyfélfogadási időn kívül is történhet, gyakorlatilag bármikor). Ezek alapján mi elvégezzük könyveinek vezetését (egyszeres, kettős könyvvitel), elkészítjük havi/negyedéves/éves ÁFA bevallását (ha a vállalkozás ÁFA alany), a nyugdíj-, magánnyugdíj és egészségbiztosítás felé szükséges elszámolásokat elvégezzük és év végén a könyvvezetéssel kapcsolatos zárási teendőket (beszámoló készítés, adóbevallások) ellátjuk. Az általunk elvégzett munkáért teljes körű felelősséget vállalunk.

Tuti menü