Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
IV. kerületi könyvelők képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

IV. kerületi könyvelők - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » IV. kerületi könyvelők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Adatkombinátor

Adatkombinátor

Cégünk jelenleg elsősorban számviteli és adó területen tevékenykedik, de a számítástechnika területein is nagy tapasztalattal rendelkezik. Tevékenységeink: - Adótanácsadás - Számviteli szolgáltatások - Bérszámfejtés - Informatikai rendszerek minőségbiztosítása - Könyvvizsgálat - Vámügyintézés - Egyéb ügyviteli szolgáltatások

Diakont

Diakont

Tíz évvel ezelőtt alapítottuk társaságunk elődjét, mely az akkori idők igényének megfelelően az alapítók önálló tevékenységén alapult. Alapvető szolgáltatásunk a könyvviteli tevékenység volt, mely részben informatikai szolgáltatásokkal és kisebb mértékben számítástechnikai kereskedelemmel egészült ki.

Spade Kft.

Spade Kft.

Társaságunk teljeskörű könyvelési, ügyviteli szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Több mint egy évtizedes tapasztalatunk és szakmai felkészültségünk illetve könyvelői felelősségbiztosításunk garancia a szakszerű és megbízható szolgáltatásra.

Adókontó

Adókontó

Könyvelőt, adótanácsadót keres? Esetleg mindkettőre szüksége van? Ne hamarkodja el a döntést. Mielőtt megbízást adna egy könyvelő irodának, feltétlenül tegye fel a következő három kérdést: 1. Sürgős probléma esetén a könyvelő iroda milyen gyorsan áll rendelkezésemre telefonon, illetve személyesen? Mennyi idő alatt kapok megnyugtató választ adózással kapcsolatos kérdéseimre? 2. Ki tartja majd a kapcsolatot a cégem nevében az adóhatósággal? Én, vagy a cégemet képviselő könyvelő iroda? 3. Amennyiben a könyvelő iroda hibájából cégemet megbírságolják, ki vállalja a felelősséget? A Finance-Tax mindhárom kérdésre megnyugtató választ ad Önnek. Kérjen ajánlatot tőlünk, érdeklődjön szolgáltatásaink iránt telefonon, személyesen, vagy a Kapcsolat-űrlap segítségével. Biztosak vagyunk abban, hogy kedvező ajánlatot tudunk tenni Önnek, s nemsokára már elégedett ügyfeleink között köszönthetjük. (Finance-Tax Könyvelő Iroda)

Okos Könyvelés

Okos Könyvelés

Regisztrált könyvelő online. Elképesztően kedvező feltételekkel működő online könyvelő iroda, mely nem csak céges könyvelésében segít, hanem Önnek is abban, hogy egyszerűen eligazodjon a könyvelés rejtelmeiben. Váltson még ma online könyvelőre! Egyszerű kezelés, gyors ügyintézés. Pénzügyi tanácsadás, adótanácsadás minden ügyfelünknek.

Tuti menü