Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos információk képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

Hasznos információk - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » Hasznos információk
Keresés
Találatok száma - 5 db
APEH

APEH

Magyarországon az elmúlt években az adóigazgatás alapvet˜ változásokon ment keresztül. Azt is mondhatnám, hogy ezen a téren csendes reformot hajtottunk végre. A legnagyobb változást az elektronizáció hozta, és valószínˆleg a következ˜ években is ez marad a húzóer˜. Az elektronizáció els˜ látásra csupán egy technika, amely ha jól mˆködik, megkönnyíti mind az adózó, mind pedig az adóhatóság dolgát. A gyakorlatban már most is, de a következ˜ években még inkább megteremti a párbeszéd, az együttmˆködés, a tényleges interaktivitás lehet˜ségét.

Kormányzati portál

Kormányzati portál

Ügyfélszolgálat az interneten. Szolgáltatások: - Egyéni vállalkozói ügyintézés - Dokumentumfeltöltés - Internetes okmányiroda - e-NYENYI adatszolgáltatás - APEH árverés - Cégbeszámoló elektronikusan - Adatszolgáltatás letiltása - TAJ-szolgáltatások - Cégkereső - Gépjárműkereső - Ingatlankereső - Nyugdíj e-ügyintézés - Foglalkoztatott bejelentése

Könyvelő kereső

Könyvelő kereső

A Könyvelő Kereső címtárban 370 szolgáltató (könyvelő, adótanácsadó, könyvvizsgáló) közül választhat vállalkozásához megfelelő partnert. Keressen a szaknévsorban vagy kérjen egyedi ajánlatot. A könyvel.net gondoskodik arról, hogy Ön a temérdek céges szolgáltató közül pillanatok alatt megtalálja az igazán megfelelőt.

Honlap készítés, webfejlesztés

Honlap készítés, webfejlesztés

A Havasweb Kft. célja, hogy olyan internetes megjelenést biztosítson, ami jövedelmező befektetésnek fog bizonyulni több év távlatából is. A XXI. század egyik elengedhetetlen kelléke egy jól tervezett honlap és a hozzá tartozó web marketing. Komplex átfogó szolgáltatásainknak köszönhetően a tervezés fázisától kezdve már tudatosan építjük fel a honlapokat figyelembe véve a biztonsági előírásokat, programozási szabványokat, keresőoptimalizálási elvárásokat. http://www.havasweb.hu

Könyvelő szoftverek egy helyen

Könyvelő szoftverek egy helyen

A különböző számlázó programok összehasonlítása időigényes feladat, mely vállalkozói mindennapjaidba nem biztos, hogy belefér. Pedig egy testre szabható, áttekinthető és egyszerűen használható számlázó program fél siker! Elektronikus számlázási lehetőséget keresel? Idegen nyelven állítanád ki dokumentumaidat? Vagy egyszerűen csak egy díjmentes szoftver kell, villámgyorsan? Töltsd ki számlázó választó tesztünket, élj elemzéssorozatunk adta lehetőséggel, és az ésszerű döntés garantált. Számlázó választó oldalunkon többek között a Billingo, a Naturasoft és a Clearadmin elemzéseit olvashatod el.

Tuti menü