Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Budapesti Könyvelők .tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Budapesti Könyvelők .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestikonyvelok.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Könyvvizsgálat

Könyvvizsgálat

A cégről valós képet nyújtó könyvvizsgálat lefolytatása könyvvizsgálóval Az alábbiakban arra keressük a választ, hogy "Miért kell valós képet kapni egy vállalkozásról?" Milyen hátrányok érhetik Önt mint cégtulajdonost vagy cégvezetőt a valós helyzet ismeretének hiányában?" "Miért jó és szükséges egy cég számára átvilágítani könyvvitelét, az milyen előnyökkel jár?", "Miért és mikor kell könyvvizsgáló?" - Rengeteg gyakorlati eset és tapasztalat támasztja alá, hogy megfelelő könyvvizsgálattal rengeteg kellemetlenség (vezetői hiba, nagyobb cég esetén pénzügyi csalárdság), bírság, adóbírság elkerülhető és pénz megtakarítható.

Üzlet és profit

Üzlet és profit

Üzlet és profit, Üzleti ötletek és azok megvalósítása, az üzleti élet, azok szolgáltatásai.Legyen az akár offline,akár online üzlet, hozamteremtés. Üzleti ötletek, megvalósítás, szolgáltatások. Minden, ami üzlettel, valódi üzleti élettel, azok megvalósításával, lehetőségeivel kapcsolatos. Aktuális pályázati felhívások, pénzügy, gazdasági hírek. Légy naprakész az üzleti életben! Oldalam nem foglalkozik ideiglenes, un. mlm "üzleti" ajánlatokkal. Valós üzleti vállalkozás, azok segítése a cél.

Számológép

Számológép

Az oldal rövid leírása: Számológép, Számológépek (grafikus, mechanikus, retro, programozható - casio, sharp, stb.). Ismertető: Számológépek (grafikus, mechanikus, retro, programozható - casio, sharp, stb.).

Pest-megye

Pest-megye

Az oldal rövid leírása: Pest-megye, Pestmegye települései, vállalkozásai. Ismertető: Pestmegye települései, vállalkozásai. Szerkesztői mottó: Pestmegye intézményeinek bemutatása, keresése egy helyen.

Tuti menü